tiistai 12. tammikuuta 2010

Epätavallinen päiväJotenkin kummallinen päivä.. epätavanomainen, mutta mukava yhtä kaikki. Töissä oli mukavaa, vaikka olikin kamalasti hommaa ja suurin osa jäi tekemättä. Ulkona oli taas niin kaunista että silmiin sattui. Päivällä niin kaunista, huurteista ja auringonpaisteista, töistä lähtiessä valtavan kaunis punainen iltarusko. Enkä mennyt edes jumppaan, vaikka ensin meinasinkin. Sitten päätinkin vain leipoa, tein tavallisuudesta poiketen lähestulkoon valkoista leipää, koska poikani eilenillalla sanoi että haluaisi välillä muutakin kuin ruisleipää ;) Ohje oli ihan oma sävellys, tein esitaikinan jonka annoin tekeytyä lämpimässä kolmisen tuntia, jonka jälkeen tein lopullisen taikinan, kohotin hyvin, leivoin patongeiksi ja paistoin kuumassa uunissa. Katsoin telkkaria, söin suklaata ja sitä patonkia (josta poikani tuli sanomaan että äiti, tämä oli oikeasti hyvää :)Lisäksi suunnittelin seuraavaa ompeluprojektia.. en kyllä vieläkään tiedä mille alkaisin, vaikka lähes kaikki käsityölehteni kahlasin läpi (ja niitä on varmaan n. 30 kpl).

Sellainen päivä tänään... huomenna saan uuden jääkaappi-pakastimen! Edellisestä (n. viisi vuotta vanhasta) hajosi pakastin viikonloppuna! Vähän se minua harmitti, kun rahatkin on vähissä, mutta positiivisella mielellä, saanpa uuden ja pitänee pikavauhtia syödä kaikki pakaste-ruuat (lähinnä hirveä ja marjoja) pois, koska ovat ollet parvekkeella pari päivää, eikä siellä ole enää kuin n. 8 astetta pakkasta :( Eli voi olla että jokunen hirvenliha ja marjapostaus tulossa tässä lähiaikoina :)Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oi miten rumat maisemat - silmät kiinni! Takautumia Norjan reissulta?

  VastaaPoista
 2. Hyvin sanottu, että: "ulkona oli niin kaunista, että silmiin sattui." Totta! ;D Upea kuva! Puu/pensas on kuin liekeissä?!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on hyvä poika ja pojalla hyvä äiti :)

  VastaaPoista
 4. Sinähän voit pohtia niitä ompeluprojektin vaihtoehtoja täällä, niin me voidaan päättää puolestasi!

  VastaaPoista
 5. Virpi: Joo, se Norja on kyllä omaa luokkaansa, mutta nyt on voinut nauttia yhtä kauniista maisemista ihan kotipihalla :)

  Satu: Juu, puska näyttää kuin olisi syttynyt tuleen :D Aurinko sieltä vain pilkistää.

  Trina: Voi miten hyvä mieli tuli kommentistasi, melkein kyyneleet silmiin. Iloinen olen kyllä että poikani on noin kiltti ja oikein mukava poika, ainakin tähän asti on ollut. No, välillä laiska kuin mikä tekemään kotitöitä, mutta se on ihan normaalia teinillä, luulen ainakin. Tänäänkin poika soitti kun olin ompelukurssilla, vähän ennen loppua, että äiti, olen täällä pihalla, voin tulla sua odottamaan sinne sisälle ;) Sanoinkin sitten pojalleni että olipa kiva kun tulit vastaan :)

  Mirka: Hyvä idea! Voisinpa jatkossa pohtiakin täällä ääneen aina kun mulla on päättämättömyys-ongelmia, niin voitte sitten auttaa päätöksenteossa :)

  Kiitos kaikille kommenteistanne ja mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Takerruin myös tuohon "ulkona on niin kaunista, että silmiin sattuu"- lauseeseen. Juuri näin. Silmät ymmyrkäisenä ja ihastuksesta ääneen huokaillen olen minäkin tänä talvena maailmaa kulkenut.

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman kaunista on kyllä ollut. Vaikka kuuraiset oksat ovat täällä Oulun suunnalla nyt ainakin tällä hetkellä mennyttä, niin aivan uskomattoman kauniita auringonlaskuja ja täysikuuta on saanut ihailla monena iltapäivänä/iltana.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi <3