Viikon 12/2010 liikkumiset

Jumppaamisen kannalta ehkä huono viikko, mutta pyörä on nyt huollettu ja aivan ihana ajella ympäriinsä :) Tosin lunta tulee aina vaan lisää, lähes joka päivä ja lumisilla ja möykkyisillä teillä on tosi kelju välillä ajella. Tänäänkin sataa lunta, aivan kuin eilenkin...

Jumppien kannalta ei mikään loistoviikko, mutta kaikkea muutakin tuli tällä viikolla tehtyä. Tiistaina töiden jälkeen lähdin rakkaan ystäväni kanssa kaupungille kauppoja kiertelemään muutamaksi tunniksi ja oli todella kivaa. Käyn kaupungilla pyörimässä aika harvoin, puhumattakaan siitä että saisin mukavaa seuraa mukaani. Pääasia ei ollut ostelu, koska turhasta ostelusta harvoin tykkään (ostin pojalle muutamat sukat, siinä kaikki tällä erää) niin kiva on joskus kierrellä ja katsella ja olla jonkun seurana ja samalla saa itselle seuraa ja vaihtelua.

Torstaina en kotona tehnyt paljon muuta kuin nukuin, koska pojalla oli koulun ulkoilupäivän Rukan laskettelureissuun lähtö seitsämältä (koululla 6:45), joten vietyäni pojan kouluun menin töihin, josta suoraan jumppaan ja sieltä suoraan ystävättäreni luokse kyläilemään ja katsomaan samalla nuorinta kummityttöäni. Lupasin olla apuna, että ystävättäreni pääsisi rauhassa kahden vanhemman lapsen kanssa pesulle, olin sylinä vauvalle sillä välin. Sieltä suoraan hakemaan poikaa koululta (19:30) ja sitten ruokakaupan kautta kotiin iltapalalle.

Perjantaina ei oikein malttanut lähteä töiden jälkeen mihinkään jumppiin, koska poika oli vähän kipeä ja kotona. Liekkö Rukan reissulla juonut jotain energiajuomia tms. koska aamulla hänellä oli vatsa ihan sekaisin ja kipeä. Nuo energiajuomat ovat aikamoinen villitys teinien keskuudessa ja näitä juodaan monta tölkkiä kerralla, jos vain mahdollista! Itse ostan pojalle vain limpparia silloin tällöin ja koitan aina välillä muistutella niiden energiajuomien haitoista.

Poikani oli laskettelureissun jäljiltä aivan kolhuilla, hyvä kun pääsi sängystä aamulla (oli mm. laskenut puuhun) mutta oli kuulemma ollut mahdottoman mukava reissu. Joskus ei oikein tiedä haluaisiko edes kuulla niitä kaikkia asioita mitä pojat tekevät, koska sitten vain hirvittää mitä voi tai olisi voinut sattua! Kuuluneeko sitten vain poikien luonteeseen tuollainen pieni rämäpäisyys? Oma poikani on kyllä ollut aina tosi varovainen eikä hänelle mitään sen kummepia haavereita ole koskaan sattunut, mutta nyt teini-ikäisenä on alkanut tulla tuommoista kokeilunhalua, vai mitä seikkailuviettiä lie. Täytyy kai vain toivoa parasta ja pelätä pahinta...

Tässäpä vielä viikon jumpat:

Keskiviikko: BodyBalance ja Afropowerdance
Torstai: Afropowerdance 30 min. + BodyMove 30 min.
Lauantai: BodyJam

Tänään ei edes huvita jumpat, tekee mieli alkaa siivota kunnolla paikkoja tänään. Silloin harvoin kun minulla siivousvimma iskee niin silloin on viisainta vaan siivota, koska seuraavaa innostusta voi joutua taas odottelemaan :) Illalla käyn kävelemässä, mikäli siivousvimma on siihen mennessä laantunut :)

Mukavaa sunnutaipäivää kaikille!

Kommentit

  1. Pitää oikein kysyä, että onko sinun salillasi sellaisia Power Plate - tärinälaitteita? Mun salilla on sellaisia 4 kpl ja olen nyt kaksi kertaa käynyt kokeilemassa.

    Se on sellainen 30-50 Hz taajuudella tärisevä lauta, jossa tehdään joko staattista jännitystä vaativia liikkeitä tai sitten hyvin hitaita dynaamisia liikkeitä. 20 minuutin treeni vastaa kuulemma normaalia tunnin salitreeniä.

    Tunsin itseni lähinnä idiootiksi seisoessani laudalla ja tehdessäni siinä ohjattuja liikkeitä. Etukäteen varoitettiin, että joko samana iltana tai sitten seuraavana päivänä voi väsyttää ja aineenvaidunta kiihtyy kovasti. No, eilinen päivä edellispäivän treenin jälkeen oli aivan kauhea, silmät meni väkisin kiinni koko päivän ja meinasin nukahtaa seisaalleen. Sitä paitsi koko kroppa jotenkin "tärisi" edelleen. Ihmettelen vaan, mikä kumma saa täysipäisen ihmisen tunkemaan itsensä kaikkiin hilavitkuttimiin. Kyllä perinteinen liikunta on parasta!

    VastaaPoista
  2. No hei Marika.. juu, et sinä halua tietää mitä se sun poikasi rymyääpi. Itsekkin olen tuollaisena toukkana joskus ollut :)

    Meinannut ennenkin kirjoittaa että sinusta välittyy sellainen lämmin auttavainen ihminen jolla on kultainen sydän. Autat mielelläsi ihmisiä ja koet sen silti itsellesi antoisaksi. Nuo kaikki ovat ihailtavia piirteitä nykyisessä maailmassa, lisää sinunlaisia sieluja tänne tarvittaisi. :)

    Kivaa sadepäivää Marika. Kiva kun kinokset jo hieman vaeltuvat - ainakin täällä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteistanne!

    Mirka: Enpä ole tuollaisia täryyttimiä nähnyt meidän salilla. Hauska tuo kommenttisi ;) Itsekin olen samaa mieltä, kyllä perinteinen liikunta on parasta, siitä saa hyvän fiiliksen ihan eri tavalla (tai mistä minä sen oikeasti tiedän kun en ole tuollaisia vimpaimia kokeillut, mutta luulen niin :)

    HeartAndSoul: Kiitos ihanasta kommentista, melkein alkaa nolottaa... Kiitos.

    Hmm, pitäisköhän alkaa enempikin huolestua tuon teini-ikäisen puuhista... ;) No, onneksi se on vielä paljon kotosalla eikä juoksentele öitään kaupungilla. vaikka saapa nähdä ensi kesänä miten käy... pitäähän sitä vapauttakin olla, mutta valvontaa myös. Sopivassa suhteessa.

    Kiva sateinen aamu täällä olikin taas tänään, kiva kun on kevät vihdoin saapunut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit