torstai 1. heinäkuuta 2010

Viikon 25/2010 liikunta

Päivitystahti on harventunut tällä hetkellä tosi paljon, koska töissä on niin kiire, ei enää vapaalla jaksa istua koneella. Reilun viikon päästä työkiireet helpottaa, kun kesäloma alkaa. Odotan niin kesässä sitä, että saan vain olla, tulla ja mennä mihin kellonaikaan haluan, ilman mitään aikatauluja ja palavereja sun muita kellon tarkkuudella tapahtuvia asioita. Jumpissa toki pitää käydä kellon mukaan, mutta senkin olen päättänyt ottaa rennolla otteella, jos kellon katselu unohtuu ja jumppa jää väliin niin ainahan sitä voi käydä kävelyllä tai aurinkoisen sään sattuessa mennä rannalle :)

Tässäpä viime viikon liikuntasaldo.

Maanantai: Lepopäivä
Tiistai: Salilla 1,5 tuntia: patteriharjoitus (3x kaikki patterit, 15x toistot)
Keskiviikko: BodyStep
Torstai: Juhannuksen viettoon Pohjois-Karjalaan
Perjantai: Juhannus
Lauantai: Matka takaisin kotiin, lisää lepoa
Sunnuntai: Lepoa edelleen

Lepoa tulikin kiitettävästi ja ehkä vähäsen liikaakin. Maanantaina tosin juoksulenkki tuntui tosi helpolta. Tosin ystävättärelläni oli vaikeuksia, joten piti kävellä muutaman kerran enempi mitä minun itseni olisi tarvinnut. Mutta kiva lenkki oli kuitenkin.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille. Koitan tässä postailla rästiin jääneitä ruokaohjeita sun muita asioita heti kun jaksan koneella sen verran töiden lisäksi istua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi <3