Kuulumisia

Tahtoo blogipäivitykset jäädä vähemmälle työkiireiden vuoksi, kuin myös kaikkien kivojen blogien lueskelu. Eikä muuten, mutta koneella näpyttely 10-12 tunnin koneella istumisen jälkeen ei useinkaan houkuta. Jospa tämä blogipäivittelykin tästä pikkuhiljaa lähtisi taas vauhtiin.

Aikalailla sairasta menoa on ollut muutama viikko valitettavasti. Ensin olin itse moneen kertaan kipeänä, sitten siskoni lapset sairastuivat (osa meillä vieraillessaan) ja sitten vielä siskoni, hän sitten tosi vakavasti. Rakas ystäväni oli myös todella pahasti kipeä ja äitini oksennustaudissa... Ollut vähän surkea olo kaikkien sairastelujen vuoksi. Nyt poikani on sitten vuorostaan sairaana. Kurja kun lapsi sairastaa ja lukiossa on ensimmäinen koeviikkokin alkamassa. Toivottavasti tauti menisi pian ohi.

Tässä muutama kuva kuluneen viikon leivonnasta/ruuanlaitosta. Voin ohjeita postailla vähän tuonnempana sitten.

Feta-aurinkokuivattu tomaatti muffinssit


Pannaria hillon kera.

Tämä ei mennyt niinkuin oppikirjassa sanottiin... leipä tarttui voitelusta ja siemenistä huolimatta vuokaan.


Pestopastaa ja paistettuja kanafileitä (pikaruokaa).

Viikonloppuna tein myös verilettuja. Nämä olivat jälleen kerran aivan uskomattoman hyviä.


Aurinkoinen syyspäivä.

Syksyistä alkuviikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Voimia sulle! Olen käynyt pikaisesti lukemassa sinunkin blogia,, mutten ole minäkään paljoa kommentoinut. Kyllä jokainen lukija ja blokkaaja ymmärtää, että välillä ei jaksa, ehdi tai on niin kipeä ettei pysty kirjoittelemaan paljoa. Mukavaa alkavaa siikkoa!

    VastaaPoista
  2. Vähän samoilla linjoilla mennään. Osittain läppärin hitauden, osittain tietokonepainotteisten työpäivien vuoksi ja osittain myös siksi, että en enää 10 jälkeen kotiin tullessani viitsi avata konetta päivittääkseni blogin ettei käy niin kuin nyt ja kello käy seuraavaa aamua. Ja koska myös viikonloppuisin on ollut paljon ohjelmaa en ole sunnuntaiaamuisin ehtinyt lukemaan muiden blogeja. Ehkä ensi viikolla... ellen sittenkin päätä mennä kurssille ;)

    VastaaPoista
  3. Kovasti täällä ymmärretään työkiireet ja väsymys.. en ainakaan itse tykkää ottaa bloggailusta mitään stressiä, hauska harrastushan sen kuuluu olla :)

    Hienosti olet kuitenkin jaksanut urheilla ja leipoa. Tosi herkullisilta näyttää aina nuo sinun aikaansaannoksesi..

    Itse olen aina pelännyt hevosia, pari kertaa olen tohtinut elämäni aikana ratsastamaan. Hieman siis säikäytti tuo pureminen :O Toivottavasti ei tullut kovasti kipeää ja pahaa jälkeä..?

    Toivottelen myös paljon voimia sinulle sairasteluihin! <3 Toivottavasti poika pian paranee ja pääsee osallistumaan koeviikolle.

    Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  4. Syksy on jotenkin kiireinen. Tuntuu että kokoajan on jotain, eikä itsekkään kerkiä blogia päivittelemään kovin usein.

    Ja minä myös olen sairastellut. Vielä tänään ja tiisaina aioin pysyä pois jumppasalista, mutta keskiviikkona menen. Tulikin sitten tuollainen kahden viikon tauko. Pakko vain koittaa parantaa itsensä, ettei pahemmin sairastu. Mutta kyllä on ollut vaikea pysyä pois. On niin laiska olo, kun ei ole päässyt liikkumaan. Mutta eiköhän tämä tästä ala taas pikkuhijaa.

    Mukavaa viikkoa Sinullekkin.

    VastaaPoista
  5. Ei kai bloggailusta pidä ottaa stressiä? Täällä nyt kumminkin jaksellaan jo ihan hyvin. Toivottavasti sielläkin opiskelija toipuu nopsaan. Reino muuten sai eilen sen oksennustaudin. Enää kaksi lasta ja kaksi aikuista odottaa tartuntaa =)

    VastaaPoista
  6. Sinulle on tunnustus blogissani.

    VastaaPoista
  7. Samassa syysjumituksessa mennään. Elättelen toivetta, että kyllä se tästä, kun taas tottuu pimeneviin iltoihin ja siihen, ettei työpäivinä näe aurinkoa.

    Hyvännäköisiä ruokia, oletko koskaan kokeillut paahtaa pinjansiemeniä pannulla? Niistä tulee herkullisia.

    VastaaPoista
  8. Minä olen aina mieltänyt muffinsit makeaksi, joten yllätyin melkoisesti kun näin nuo feta-aurinkokuivattu tomaattimuffinsit! :)

    Kummasti alkoi tehdä mieli noita. Pidän todella paljon sekä fetasta, että aurinkokuivatusta tomaatista ja voin uskoa näiden yhdistelmän olevan mainio!

    VastaaPoista
  9. Trina: Kiitos paljon ihanasta ja kannustavasta kommentistasi. Mukavaa viikonloppua sinulle.

    Rusina: Kiitos kommentistasi Rusina. Sanoppa muuta, varsinkin jos töiden lisäksi on muuta menoa ja illalla myöhällä kotona niin ei se bloggailu ole ihan ensimmäisenä mielessä. Kurssille?? No, ehkä kerrot siitä blogissasi, jos sinne menit :)

    Jellona: Kiitos ihanasta kommentista Jellona. Kyllä se hevonen aika kipeästi puri, mutta kaksi paksua vaatetta oli välissä ja mitään jälkiä ei sitten jäänyt. Itsekin hieman jännitän hevosten seurassa, mutta se jännitys alkaa pikkuhiljaa vähenemään.

    Ihanaa viikonloppua sinulle Jellona!

    Suvi: Kiitos Suvi. Harmi kun sinäkin olet sairastellut! Tiedän hyvin sen tunteen, kun kyllästyttää olla toipilaana, haluaisi jo innolla liikkeelle. Mutta järkevää todellakin parantua ensin kunnolla, ettei sairastelu sitten vain pitkity tai tule jotain vakavampaa.

    Mukavaa ja reipasta viikonloppua Suvi!

    Virpi: Ei tästä bloggaamisesta tosiaan kannata stressiä ottaa. Olen tätä koittanut aina pitää vähän kuin päiväkirjana itselleni ja samalla valtavan ihana saada kommentteja.

    Toivottavasti se oksennustauti nyt ei kuitenkaan tulisi sinuun ainakaan! Eikä enää keneenkään muuhun teidän lapsista.

    Kiitos paljon tunnustuksesta! Olin aivan ihmeissäni :)

    Satu: Kiitos kommentistasi Satu. Syksyllä pimeä alkaa tulla jotenkin niin äkkiä, se tosiaan vaatii totuttelua ja ehkä aiheuttaa väsymystäkin tavallista enempi. Usko pois, kyllä vauti ja virkeys varmasti pian paranee. Ihan pian kun alkaa jo joulun odotus, se jos mikä piristää :)

    Olen useinkin paahtanut sekä eri siemeniä ja pähkinöitä. Paahtaminen saa totta tosiaan ihanat aromit esille, mutta tuon kyseisen pestopastan kanssa oli niin kiire, että paahtaminen sai jäädä :D

    Marika: Kiitos komnmentistasi Marika. Kiva jos täällä on joskus jollekin jotain uuttakin :) Pitääpä postata tuo muffinssiohje, koska noiden tekeminen oli kyllä helppoa ja oli ne hyviäkin :) Mukavaa vaihtelua jokailtaisten voileipien tilalle.

    Olipa täällä ihanan paljon kommentteja! Kiitos kaikille ja oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit