keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Viikon 34/2010 liikunta

Näyttää nyt pahasti siltä ettei ehdi postaamaan paljon muuta kuin näitä liikkumis-juttuja, vaikkakin viime viikko oli sen suhteen aika onnetonta menoa. Maanantaina "tosi järkevänä" menin pumppiin, toisena päivänä peräkkäin pitkän pumppitauon jälkeen. Ei ehkä fiksuin veto, mutta voitte uskoa että lihakset sai kyllä mukavasti maitohapoille tuolla tempauksella. Tosin jaloille se loppuniitti oli varmaan saman illan steppi...

Puolivälissä viikkoa iski flunssa ihan pahemman kerran ja sen seurauksena sain heti putkeen uuden antibioottikuurin. Mietin mistä tämä sairastelukierre nyt johtuu, kun yleensä pidän itseäni lähes terveyden perikuvana. No, ei nyt ihan, mutta töissä olen ollut siitä vähiten sairastavasta päästä kuitenkin. Mietin johtuisikohan tämä nyt vaan liiallisista työkiireistä, elimistö vaan ei jaksa sitten enää taistella kaikkia pöpöjä vastaan. Toivottavasti työtahti rauhottuisi vähitellen.. vaikka en usko että ainakaan ennen joulua.

Auringonlasku Nallikarissa sunnutai-illan pyörälenkillä.

Tässäpä viikon yhteenveto:

Maanantai: BodyPump 1 tunti (aamupäivällä) ja BodyStep 1 tunti (illalla)
Tiistai: Ratsastus 1 tunti (+ aamulla pulahdus Tuirassa joessa)
Keskiviikko: Sairaana
Torstai: Sairaana vieläkin
Perjantai: Sairaana, jatkuu...
Lauantai: Sairaana edelleen... Kävin aamulla ystävättäreni kanssa rauhallisella kävelylenkillä (pyöräilyä 5 km + 5 km ja kävelyä n. 8 km).
Sunnuntai: Toipilaana edelleen, illalla rauhallinen n. 15 km pyörälenkki

Maanantaina päätin että olen jo terve ja menin pariin jumppaan, mutta tiistai-aamuna oli taas tosi tukkoinen olo, joten ilmeisesti pitää vielä vähän parannella ja alottaa rauhallisesti, vaikka mikään rauhallisuus ei huvittaisikaan.

Iltahämärä Kuusisaaren sillalla sunnuntai-illan pyörälenkillä.

Pitäkäähän syys-flunssat loitolla!

2 kommenttia:

  1. No mä käyn sitten näitä liikkumis- juttuja lukemassa, mulle tulee hiki melkein lukemisestakin :O
    Ties jos vaikka joku päivä ottaisi oma laiskuus sen verran päähän, että menisin itsekin jonnekin jumppaan.. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Eve. Kyllä vain pienen lasten äitien arkeen kuuluu niin paljon hyötyliikuntaa ettei muutamat jumppakerrat viikossa yllä semmoisiin tehoihin mitä sellaisesta puuhasta tulee! Joten turhaa potea syyllisyyttä laiskuudesta! Tosin jumppa on kivaa vaihtelua arjen pyöritykseen, siellä saa nollattua ajatuksia ja tulee hyvä fiilis kun voi hyppiä ja pomppia itsensä hikeen :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi <3