Syksyn ensimmäinen ompelutyö valmistui

Torstaisin kokoontuu kansalaisopiston ompelupiirimme ja viime kerralla sain ensimmäisen työni valmiiksi. Tykkään tästä uudesta tunikasta todella paljon. Kangas on kanervanpunaista villasekoitekangasta, huolittelukaitaleet on kuviollista puuvillaa. Värit eivät tässä kuvassa ole ihan kohdillaan, tunika on oikeasti punaisempi, ei violetti, miltä se ainakin minun näytölläni näyttää.


Tätä voi käyttää joko lyhythihaisena taikka talvella esimerkiksi poolopaidan päällä. Ylijääneestä villakankaasta aloin valmistaa pipoa ja kaulahuivia. Niistä postailuja sitten myöhemmin, kunhan valmistuvat.

Kommentit

  1. Vau, oikein huolittelukaitaleetkin! tykkään väristä!

    VastaaPoista
  2. Upea väri! Haaveilen tämän tyyppisestä tunikasta pellavaisena ja taskuilla, vaan enpä ole vielä uskaltautunut koneen ääreen kokeilemaan. Onko malli omasi vai mistä olet sen löytänyt?

    VastaaPoista
  3. Nätti tuli =) Ehkä tuossa keskellä on kanervamman väristä tuo kangas kuin helmassa ja kaula-aukossa, jossa tosiaan ihan violetiltä näyttää hän.

    VastaaPoista
  4. Oi miten valtavan upea! On kyllä todella kaunis <3

    Ja tuo edellisen postauksen maksalaatikko.. kieleni meinasin tipauttaa, kun sen kuvan näin :D Namskis. Maksalaatikko on aina ollut lemppariani, enkä ole edes koskaan päässyt maistamaan muita kuin kaupan valmiita.. :/ Pitäisi vissiin kokeilla itse..

    Ihania auringonlaskukuvia.. <3

    VastaaPoista
  5. Trina: Kiitos paljon :) Tuo väri on kyllä luonnossa enemmän punertava kuin violetti. Mutta tuonvärisenäkin olisi kyllä kivan näköinen vaate :)

    Sanna: Kiitos, kiva kun tulit takaisin :) Olinpas hajamielinen, kun en kertonut mistä malli on! Se on otettu Otto Bre Woman uusimmasta numerosta. Suunnitelmasi pellavaisesta, taskullisesta tunikasta kuulostaa aivan ihanalta.

    Virpi: Kiitos kaunis :) Jostain syystä mun kännykkä ei oikein tajunnut tuon tunikan oikeaa sävyä :)

    Jellona: Kiitos kivasta kommentista :) Kannattaa kyllä kokeilla tehdä itse maksalaatikkoa, se ei ole vaikeaa ollenkaan. Tosin se puuron keittely siinä tekee hommasta sellaisen ettei se ihan pikaruokaa ole. Mutta makuelämys palkitsee vaivan.

    VastaaPoista
  6. Ihana. Miksi tuollaiset huolittelukankaat tarvitaan, että sauma kestää vai ulkonäön vuoksi? Onko tuo jotenkin liukuvärjätty vai näyttääkö vain siltä kuvassa?

    VastaaPoista
  7. No en ihan kuulu kohderyhmään mutta tosi upean olet kyllä tehnyt! Aika hienoa että joku saa kangastilkusta värkättyä itse jotain tuollaista. Ja mielestäni arvokkaampikin on kuin valmiina ostettu kun siinä on sitten oma tarinansa siinä vaatteessa. Erilailla arvokas.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit