NTI VI

Viime viikon sunnuntaina kokoonnuimme jälleen Tavis-illallisen merkeissä, tällä kertaa Pingviinin luona. Teemana oli joulun maut.


Viemisiksi vein saaristolaisleivän, pikkuleipäainekset purkissa sekä jouluisen kukka-asetelman, joka oli samalla myös myöhästynyt syntymäpäivälahja.



Syötiin aivan ihanaa ruokaa kauniisti katetussa ja tunnelmallisesti valaistussa pöydässä.



Alkuruokana oli aivan ihana salaatti, jossa oli poroa, aurajuustoa, päärynää, taateleita ja saksanpähkinöitä salaattipedillä. Ihana suolaisen, makean, pehmeän ja rouskuvan yhdistelmä!



Pääruokana oli jouluisia makuja, nam! Tarjolla oli bataatti-palsternakka-peruna vuokaa, vuohenjuusto-punajuuri lihamureketta, mustapekka-kastiketta, omenasalaattia, kotitekoista marja-aroniahilloketta ja Hannun spesiaalisalaattia, jonka reseptin (kuin myös muiden tarjottujen ruokien!) toivottaavsti jossain vaiheessa saan itsellenikin:)

Tulipa vatsa täyteen!



Jälkiruuaksi vielä isot annokset luumu-vaaniljarahkaa kera piparimurujen ja suklaarusinoiden (ja tästäpä sain hyvän jälkiruoka-idean myös omaan joulupöytään, kiitos Pingviini! :)

Syönnin jälkeen pelasimme oikein hauskaa seuraleikkiä ja lisäksi ohjelmassa oli secret santa, jossa jokainen sai yllätyspaketin. Kaikki vieraat saimme myös Pingviinin neulomia lahjoja, minä sain ihanan hörhelö-huivin (josta minulla ei valitettavasti ole nyt kuvaa!) ja lisäksi ihanan virkkuukoukkusen rintanapin, jossa luki: "Saattaa miul joskus keittää yli" :D

Lisäksi tietenkin juteltiin ja kuunneltiin joulumusiikkia. Olipas aivan ihana ilta, näitä iltoja kyllä odotan aina innolla!

Kommentit

  1. Hyvää Joulua sinullekin Riitta Sinikka!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia sulla! Mutta sää ootki Vesa Keskinen, nii varmaan on joku luxus kamera... ;) KIITOS hulppeista tuliaisista!

    VastaaPoista
  3. Laitatko mullekin sitten noita reseptejä, kun en pingviinin blogia pääse seuraamaan =D Mikä tää Vesa Keskinen -juttu on?

    VastaaPoista
  4. Pingviini: Joo, luxus-kamera tosiaan, vanha nokialainen kännykkä ;) Kiitos itsellesi ihanista ruuista ja tosi mukavasta illasta!

    Virpi: Laitan kyllä reseptejä tännekin sitten. Tuo Vesa Keskinen -juttu liittyi meidän seuraleikkiin, jossa jokaiselle annettiin jonkin julkkiksen henkilöllisyys ja itse piti koittaa arvata kuka on. Minä olin Vesa Keskinen :D

    VastaaPoista
  5. Minun kuvat on jo sentään pois kameran kätköistä, mutta jossain koneen kätköissä :) Ihania kuvia otit ja oli meillä taas niin mukavaa ja ruuat ihan älyttömän herkkuja!

    VastaaPoista
  6. Lennu: Oli kyllä ihana ilta, ihanat ruuat ja ihana seura ja lahjoja tuli ja meni vaikka kuinka!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit