torstai 4. lokakuuta 2012

Viikon 39 urheilut

Kylläpäs näitä hyviä viikkoja riittää.. ei ehkä urheilujen paljouden suhteen, mutta hyvän mielen suhteen. Loppuviikolla olin reissussa Etelä-Pohjanmaalla sisareni luona. Sielläkin harrastettiin vähän erikoisempaa urheilua: kävelylenkki pilkkopimeässä metsässä ja vieläpä lastenrattaiden kanssa! Mutta olipas se mukavaa!

Tässä viimeviikon yhteenveto:

Tiistai:
 • 1 tunti kahvakuulaa (illalla ja ulkona). Tuntui hyvältä ja jopa helpolta. Ja erityisesti mukavalta!

Keskiviikko:
 • 30 min / 3,6 km juoksu hiekkateillä ja päätteeksi uinti meressä (iltapäivällä). Ehkä hieman erikoinen aika, kun yleensä käydään joko illalla tai aamulla, mutta mukavaa oli joka tapauksessa.

Torstai:
 • 1 tunti Astangaa (illalla). Paras harjoitus ikinä, tuli monta kohtaa, jossa tajusin uusia juttuja :)

Perjantai:
 • 6 km / 1 tunti kävelyä metsätiellä, puolet matkasta lastenrattaiden kanssa (iltapäivällä). Tekipäs tämä todellakin hyvää pitkän automatkan jälkeen!

Lauantai:
 • 6km / 1 tunti kävelyä metsätiellä (illalla), puolet matkasta jälleen lastenrattaiden kanssa. Tämä oli kyllä aika jännää hommaa, kun välillä ei meinannut edes nähdä eteensä! ;)

Sunnuntai:
 • Kuutamouinti-pulahdus joessa (lähes keskiyöllä). Tulipas jännä olo tästä uinnista. Hampaat kalisi vastakkain uinnin jälkeen, kun paleli vähän aikaa. Tällaista ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut.

Tässä vielä pari kuvaa viimeviikon urheilujen tiimoilta...

Perhosentoukka?

Kesän viimeisiä perhosia.


Kuutamo-uintia joessa.

Reippaan syksyistä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pimeässä on aika mielenkiintoista juosta tai kävellä... Mihinkähän aikaan sitä nyt voisi aikaisintaan lähteä että näkis jo jotain, tarttee varmaan testata huomenaamulla :)

  VastaaPoista
 2. Eikä ollutkaan pimeää enää vaille seitsämän eilen aamulla. Joten aamu-juoksut ja meri-uinnit jatkukoot vielä, miten sitä talvella pärjääkään ilman merta?!

  VastaaPoista
 3. Teitin tarttee käydä siellä meressä niin usseesti, että se avanto ei pääse jäätymään =D

  VastaaPoista
 4. Heh, ei ehkä onnistuis. Tai kyllähän sieltä se sula varmaan jostain aina löytyis, laivaväylän reunalta :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi <3