Neljän Taviksen Illallinen XVIII

 

Tammikuun alkupuolella kokoonnuttiin Tavis-porukallamme Pingviinin luona herkkupöytien ja patojen ääressä. Teemana oli Jamie Oliver, koska hänen reseptiensä innoittamana olivat kaikki illan ruokalajit syntyneet.


Pingviinin luona kyllä huomaa, että kattaus on myöskin tärkeä osa tunnelmaa. Blogissaan hän kommentoi hauskasti, että illan emännällä on aina surkeimmat kuvat, koska muuhun hössäämiseen menee niin paljon aikaa, ettei ehdi kunnolla kuvata :D Tämä on kyllä niin totta! Omat illalliskuvat ainakin minulla on aina kovin surkeita, mutta onneksi ystävät ottavat kuvia myöskin :)


Alkuruuaksi meille tarjoiltiin paistettua halloumia seesaminsiemenillä ja valkosipulilla ryyditettynä sekä viikunaa, koristeena (ja tietenkin syötävänäkin) sitruunanlohkot ja minttua. Kastike oli tehty hunajasta ja neitsytoliiviöljystä.


Pääruuaksi saimme nauttia yrttimarinoitua broilerin rintafilettä pekonia peittonaan, sekä yrttimaustettuja paistettuja perunalohkoja. Lisäkkeenä oli ihanaa pinaatista, mausteista ja kermasta keiteltyä muhennosta.


Tässä vaiheessa vatsa oli jo aikalailla täynnä, mutta aina on tilaa jälkiruualle :) Jälkkäriksi saimme teetä ja appelsiinileivoksia.

Olipas oikein ihana ilta, niinkuin nämä meidän illat tuppaavat olemaan :) Seuraavaksi kokoonnummekin sitten Lennun luona helmikuun loppuupuolella.

Kommentit

  1. Ups, minullakin taitaa olla tämä tavisilta vielä bloggaamatta :) Kivaa oli ja niin kaunista ja hyvää kaikki taas!

    VastaaPoista
  2. Onpa ollut ihanat tarjoilut ja niin nättiä että...

    VastaaPoista
  3. Ihanaa oli... ihana katsella, lueskella ja muistella näitä vanhoja tavis-illallisia :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit