lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjat

Tänä vuonna joulunalusaika oli jostain syystä todella kiireistä ja aika hurahti aivan huomaamatta joulua edeltävälle viikolle. Hups! Viime vuoden alussa oli ajatus, että joululahjoja teen pitkin vuotta, ettei joulun alla tule sitten kiire. Tosin kävi ja suunnitelmat myös muuttuivat, kun aika vaan loppui kesken. Sain kuitenkin tehtyä sisarelleni kaksi lahjaa.

Toista, virkattua mattoa, valmistelin kyllä pitkin syksyä (tarkoitus oli saada tämä valmiiksi jo syntymäpäiväksi lokakuussa). Maton ohje on Asteri-matto Kangasaitan nettisivuilta.Pipon neuloin parissa päivässä juuri ennen joulua. Pipo oli vain puolikas lahja, koska langat sain siskolta itseltään :) Pipon ohje Garnstudiolta.


 Itsekin sain tänä jouluna tosi paljon ihania lahjoja. Poikani kaverin tyttöystävä oli tehnyt meille aivan ihanan käpykranssin. Olin todella otettu tästä lahjasta.Ihanalta ystävättäreltäni sain kauniin purkin ja ihanasti pakattuja pikku yllätyksiä.
Sisareltani sain montakin lahjaa, mutta esittelen tässä nyt itse tehtyjä... kauniissa peltirasiassa oli mm. ristipistoilla tehdyt koristeet.Toinen koristeista päätyi keittiötäni koristamaan ja toinen poikani pöytälamppuun roikkumaan. Siskoni on jo useana jouluna tehnyt meille molemmille tällaisia ihania koristeita.Myös perinteisesti äitini on jouluna aina neulonut kaikille sukulaisille ja ystäville toinen toistaan taidokkaampia neuleita. Tässä minun ja poikani tämän joulun lahjaneuleet. Aivan valtavan ihanat olivat nuo polkupyörälapaset.


1 kommentti:

Kiitos viestistäsi <3