Uusi vuosi 2016



 Vuosi vaihtui töiden merkeissä hääjuhlaa emännöiden. Joulukuu oli töissä kiireinen pikkujouluineen ja tilaustuotteiden valmistuksineen, mutta mikäs sen mukavampaa, kun tehdä työtä josta todella tykkää. Kotonakin jaksaa vielä leipoa ja kokata, vaikka onneksi viikottain tekevät ruokaa myös avomieheni ja poikani.



Uuden vuoden lupauksiin harvoin sorrun, vaikka kieltämättä vuodenvaihteessa tulee aina mietittyä syntyjä syviä. Blogin suhteen toiveissa olisi taas postailujen teko hieman tiuhempaan tahtiin mitä viime vuonna... monet ihanat leivonta- ja ruokaohjeet kun häipyvät mielestä hyvin nopeasti ja kun uudestaan haluaisi kyseisiä herkkuja valmistaa, ei enää muistakaan mistä ohje oli peräisin ja millaisin variaatioin sitä tulikaan tehtyä. Joten toivottavasti tänä vuonna entistäkin useampi ohje päätyy tänne saakka :)



Monen monta Neljän Taviksen Illallista on jäänyt kirjoittamatta tänne blogiin. Jo 43 kertaa ihana neljän naisen porukkamme on illastanut yhdessä ja vaikka kaikkien kiireiden keskellä tapaamiset ovat hiukan harventuneet, on edelleenkin tavoitteena jatkaa illallisten merkeissä noin kerran kuukaudessa tai parissa. Illallinen ystävien kesken on ihanaa vaihtelua arkiseen aherrukseen.


Kuvina tässä postauksessa on muutamia kuvia työpäivien lomasta. Mahtavaa uutta vuotta 2016 kaikille!




Kommentit

Suositut tekstit