tag:blogger.com,1999:blog-7716815393605933278.post1372001000746633707..comments2023-08-12T15:44:50.370+03:00Comments on Päiväni Murmelina: LuomulihaaMarikahttp://www.blogger.com/profile/03823973838028990043noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7716815393605933278.post-61403606621270983552011-03-30T18:12:35.434+03:002011-03-30T18:12:35.434+03:00Tilasin tuottajalta suoraan. Jos olet kiinnostunut...Tilasin tuottajalta suoraan. Jos olet kiinnostunut tilaamaan niin laitappa mulle sähköpostia niin ilmoittelen hintoja :) Seuraava ja kevään viimeinen lihatilaus tulee toukokuussa, mikäli saadaan riittävän suuri määrä tilauksia kasaan.Marikahttps://www.blogger.com/profile/03823973838028990043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716815393605933278.post-75628126140894598672011-03-28T23:04:08.959+03:002011-03-28T23:04:08.959+03:00Hei saako tätä lihaa jostain Oulun seudulta, vai t...Hei saako tätä lihaa jostain Oulun seudulta, vai tilaatko joltain tutultasi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716815393605933278.post-46051496160722631272011-03-28T21:18:53.021+03:002011-03-28T21:18:53.021+03:00Sama juttu oli noiden minun lihojen kanssa, eli pa...Sama juttu oli noiden minun lihojen kanssa, eli pari viikkoa teurastuksen jälkeen suositeltiin raakakypsyttämään, mutta noissa se on jo tehty, eli pääsi heti lihaa käyttämään tai laittamaan pakkaseen.<br /><br />Eikö olekin ihana, kun saa laadukkaat lihat tuollatavoin suoraan, ilman turhia välikäsiä. Lisäksi tietää varmasti saavansa hyvälaatuista lihaa ja kuinka elukat on kasvatettu. Samaa ei voi markettien lihoista sanoa...Marikahttps://www.blogger.com/profile/03823973838028990043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716815393605933278.post-4246031822296353762011-03-27T18:58:18.470+03:002011-03-27T18:58:18.470+03:00Minä olen jo useamman vuoden ajan saanut meillä sy...Minä olen jo useamman vuoden ajan saanut meillä syötävät lihat (en ihan kaikkea valitettavasti) suoraan eräältä kasvattajalta kahdesti vuodessa. Ne ovat nautaa, eivät sertifioitua luomua, mutta vastaavalla "menetelmällä" tuotettuja. Niistä tulee aivan loistavaa pataa! Kertaalleen olen tilannut myös maksaa, joka oli todella hyvää ja tässä tapauksessa vain sertifikaattia vaille luomua sekin. <br /><br />Pidän lihat jääkaapissa ensin kaksi viikkoa teurastuksesta raakakypsymässä, jonka jälkeen pakastan. Tämä siis kasvattajan ohje ja hyväksi todettu.Mirkahttps://www.blogger.com/profile/17249668227017329136noreply@blogger.com