Täällä jälleen... Hyvää juhannusta!

Onpas viime kerrasta vierähtänyt aikaa! Eikä ollut tarkoitus mitään blogitaukoa edes pitää, mutta opiskelujen myötä ei vaan jäänyt oikein aikaa eikä energiaa blogin päivittelyyn. Lisäksi pääsin taas urheilun makuun ja vapaa-aikoina on tullut treenailtua ihan mukavana tahtiin. Kahvakuula, juoksu ja uinti ovat olleet pääosissa. Myös astangaa tein vielä alkuvuodesta ihan säännöllisesti, mutta se on valitettavasti jäänyt vähän satunnaiseksi tätä nykyä. Tarkoitus olisi kuitenkin lisätä sitäkin lajia taas, kehonhuollollisista syistä. Pyörällä tykkään ajella ihan huvin vuoksi ja arkena minulla ei autoa edes ole käytössä. Pyöräily on kyllä ihanaa! :)

Kaivos-opintojen teoria-osuus päättyi huhtikuussa ja nyt olen ollut työharjoittelussa Kemissä pari kuukautta. Vielä yksi kuukausi työharjoittelua jäljellä, sitten aika näyttää mihin suuntaan elämä siitä jatkuu... Poikani on asustellut nyt yksikseen Oulussa ja minä olen viettänyt arkipäivät Kemissä ja matkannut aina viikonlopuksi Ouluun poikani luo, kotiin.


Kemi ja Meri.

Ystäväpiirimme Tavis-illalliset ovat jatkuneet, joten niiden päivittelyjen merkeissä palailen pikimmiten asiaan. Tähän väliin toivotan vain hyvää juhannusta kaikille, jotka tänne vielä eksytte. Lukijat ainakin ovat lisääntyneet! Tervetuloa matkalle mukaan, päivittelyjä on luvassa taas :)

Kommentit

 1. Mukavaa, että täälläkin on taas elämää =D. Hyvät juhannukset vaan sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Juhannusta sinne Etelä-Pohjanmaan suuntaan myöskin :) Viikon päästä nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa juhannusta sinnekin! Olen kovasti odotellut ruokajuttujasi, viimeksi eilen tein ohjeesi mukaan foccaccia leipää.

  VastaaPoista
 4. Pistäydyin lukemaan kuulumisiasi. Ruokaohjeita odotettelen innolla minäkin!

  VastaaPoista
 5. Ulla ja Rentukka: Kiva kuulla, että ruokapostauksista on ollut iloa :) Niitäkin on tässä piakkoin tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Olen muuttamassa Ouluun enkä tiedä yhtään mitään kaupungin liikuntapaikoista. Olen harrastanut hotjoogaa ja astangaa jo pitempään ja nyt kaipaisin uuteen kaupungiin joogasalia, erityisesti hotjoogaa haluaisin jatkaa. Voitko kertoa missä käyt hotissa ja minkä hintaisia tunnit ovat? Kiitos jo etukäteen!

  -Ansku

  VastaaPoista
 7. Hei Ansku, tällä hetkellä en käy joogassa missään salilla, mutta Heinäpäässä on astanga-jooga-sali (www.ouluastanga.net), jossa varmaan syksyllä taas jatkan, mikäli Oulussa vielä olen. 10 kerran kortti maksaa 45 € (voimassa 3 kk). Hotjoogaa ei monessa paikassa olekaan, ainoat paikat minun tietääkseni ovat Liikuntakeskus Hukka www.hukka.net ja Teknopalatsi www.teknopalatsi.fi. Uusi joogasali Oulussa on myös Jooga-Aitta jooga-aitta.com, tätä en ole testannut, mutta kiinnostaisi käydä. Paikkojen hinnastot löytyvät nettisivuilta, liikuntakeskukset ovat luonnollisesti aika kalliita, koska niiden valikoimissa on aika paljon kaikkea muutakin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit