Viikon valinta vko 26: Avokado

Viikon valinta kyseiselle viikolle oli oma valitsemani avokado. Avokado on oikea superterveellinen herkku, jota itse olen käyttänyt lähinnä pirtelöissä ja salaateissa ihan sellaisenaan. Nyt kuitenkin halusin tehdä avokado-keittoa... ja keitosta tuli oikeasti aika kamalaa. En tiedä oliko vika hieman liian raaoissa avokadoissa vai kokintaidoissani, mutta tätä en kyllä tee toiste. Ohje oli kuitenkin Maku-lehden sivuilta, joten olisi luullut, että sieltä jos mistä löytyy hyvät reseptit (ja löytyy todella, koskapa Maku-lehden ohjeilla useinkin kokkaan).

Avokado-pinaattikeitto.
 Yritin epätoivoisesti pelastaa keiton makua todella isolla kasalla raejuustoa, mutta ei se auttanut... 

Eli ohjetta en tähän nyt kirjoittele. Jos joku lukijoistani on joskus kyseisellä reseptillä keittoa tehnyt niin kuulisin mielelläni kommentteja, että oliko hyvää? :)

Pingviini kokkaili avocado-kylmäsavulohikakkua ja Satu teki salaatin. Näitä kokeilen, kunhan uskallan seuraavan kerran ostaa avokadoa ;)

Kommentit

  1. Ja se munki kakku oli kamalaa! Roskiin meni osa, mikä on meille enemmän kuin harvinaista! Ei tainnu olla oikein meidän juttu tää haaste nyt ;)

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, roskiin meni osa keitosta, enkä edes muista milloin olisin viimeksi jotain ruokaa laittanut roskiin. Ei ollut meidän juttu, ei :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit