Muutto ja syntymäpäivä

Lähdössä vanhasta kodista kohti uutta...

Eilen minulla oli syntymäpäivä. Mitään juhlia ei tällä kertaa ollutkaan, koska muutimme uuteen kotiin muutama päivä sitten, eikä kaikki tavarat ole tosiaankaan löytäneet omaa paikkaansa. Ymmärrettävää, koska muutimme aika paljon suuremmasta asunnosta pienempään. Paljon huonekaluja sain myytyä pois (tosi iso kiitos siskolleni, joka osti mm. kirjahyllyt ja tv-tason ja äidilleni, joka otti toisen sohvani säilytykseen :) Kirppari-pöytä on myös jo varattu, sinne lähtee seuraavaksi tavaraa.

Siskoni oli perheensä kanssa meitä muuttamassa ja myös poikani ystäviä tuli paikalle useampi kappale. Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille! Apu tuli tarpeeseen. Tänään pitää käydä hakemassa vielä viimeiset laatikot vanhalta asunnolta ja siivouksen jälkeen asunto onkin valmis luovutettavaksi uusille asukkaille.

Lounas-salaatti Navetassa.

Eilen syntymäpäivän kunniaksi rakas ystäväni vei minut syömään Haukiputaalle Navettaan. Tämä on kyllä yksi parhaista lounas-ravintoloista! Ainakin minun mielestäni. En kyllä ole käynyt läheskään niissä kaikissa, joten kertokaa jos tiedätte jonkun vieläkin paremman paikan :)

Syntymäpäiväkukkaset rakkaalta ystävältä.

Siskoltani sain lahjaksi hänen tekemään upean taulun!

Lisäksi syntymäpäivääni kuului juoksua ja jokiuintia Lennun kanssa. Ei voisi olla parempaa! :)

Vaahteranlehtiä syksyisen lenkkipolun varrelta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Ihan mukavaa meillä oli =D Kiitos vain itsellesi.

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihana taulu! Onnea uuteen kotiin.

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia ja upea taulu Virpiltä! Paljon onnea synttäreiden ja uuden kodin johdosta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit