Neljän taviksen illallinen XIV

Vietimme viikko sitten jo neljännentoista tavis-iltamme ja tällä kertaa emännöinti-vuorossa oli Pingviini. Pingviini oli loihtinut kotiinsa ihanan syksyisen tunnelman ja pääasia ruoka oli jälleen kerran aivan ihanaa. Illan teema oli kasvisruoka, tosin alkuruokaan oli eksynyt "hieman" pekonia :)

Kaunis kattaus.

Alkuruokana Pingviini tarjoili meille kesäkurpitsa-pekonipannua kera ranskankerman. Tämä oli aivan ihanaa! Resepti oli pääsääntöisesti täältä, mutta Pingviini oli tapansa mukaan tehnyt omia pieniä muutoksia (näihän se ruuanlaitto yleensä toimii, että vähän säädetään ja muokataan ohjetta lennosta ja omien mietymysten mukaan :)


Alkuruoaksi kesäkurpitsa-pekonipannu.

Pääruokana oli taivaallisen ihanaa kasvislasagnea. Tätä voisi syödä aina, ei kyllä yhtään kaivannut kaverikseen mitään lihaa.

Herkullinen ja täyteläinen kasvislasagne.

Pääruuan jälkeen vatsa oli jo aivan täynnä, mutta jälkkäri oli vielä syömättä.Voi että miten ihanan kokonaisuuden Pingviini kattoikaan eteemme! Lautaselle oli koottu brownieseja, uuniomenoita (omenat oli Pigviinin omasta puusta) ja marjapiirakkaa vaniljavaahdon kera. Tämä kyllä kruunasi aterian!

Jälkiruokana teetä ja herkkuja.

 Vatsa aivan täynnä pyörin olohuoneen puolelle, selailin Pingviinin neulelehtiä samalla kun muut kilkuttelivat kutimiaan. Muilla oli neuleet mukana, mutta minä en niitä kerennyt etsiä, koska tulin lähes suoraan reissusta. Mutta mukava oli vain olla, nauttia illasta ja ihanien ystävien seurasta.

Olohuoneen tunnelmaa...

Seuraavat tavikset ovatkin sitten loppukuusta Lennun luona :) Sitä odotellessa....


Kommentit

 1. Mahtavia kuvia sulla! Liekö kuvaaja hyvä vai kamera vai mikä, mutta tosi hyvät valotukset ja tarkennukset.

  Mullakin tuli jo valmiiksi se säärystin, mitä silloin kilisyttelin ja se lähti posti-Paten kyydissä Helsinkiin :)

  VastaaPoista
 2. Vahinko nuo hyvät kuvat :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Hyviä kuvakulmia sinulla aina, minusta se kuvakulman löytäminen näissä ruokakuvissa on ihan mahdoton tehtävä :)

  Lennu

  VastaaPoista
 4. Lennu: Ai, kiitos. Minusta sinulla on aina ihan mahtavat kuvakulmat! Onkohan se sitten niin, että kun muilla on eri kulmat niin ne näyttää erilaisilta kuin omat ja siksi hienommilta? ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit