Kiireinen kesä ja kiireinen syksy

Hiukan harmittaa, että blogi on jäänyt aivan päivittelemättä! Monen monta draftia olen kyllä saanut aikaiseksi, mutta en mitään valmista. Yksi syy löytyy työkiireisestä kesästä ja syksystä. Olen kyllä nauttinut saadessani työskennellä juhla- ja pitopalvelun parissa monen monta kuukautta täysipäiväisenä työntekijänä. Monet juhlat on juhlittu, kakut leivottu ja ruuat valmistettu. Keittiömme muutti viikko sitten uusiin tiloihin ja uudet tilat muuton kera toivat omat haasteensa pariin kiireiseen työpäivään heti muuton jälkeen. Mutta mukavaa on ollut, kaikesta huolimatta :)

Nyt olen tosin muutaman päivän "huilitauolla", monen monta viikkoa kestänyt yskä ei ole ottanut hellittääkseen ja muutaman päivän lepo on kyllä tehnyt hyvää. Jopa ehtii blogiinkin kurkistaa ja kirjoitella kuulumiset! Leivonta- ja ruokaohjeita täältä tietenkin tulee välillä katseltua, minkä vuoksi tämä blogi on olemassakin. Esimerkiksi isänpäivän kunniaksi valmistan routapaistia kera hunajapaahdettujen juuresten sekä punaviinikastikkeen. En ole oikein kastikkeiden tekijä ollut koskaan, mutta työ tekijäänsä opettaa! Olen oppinut tekemään sekä oikein maistuvan punaviinikastikkeen että aivan ihanan olutkastikkeen, jota olemme tarjonneet paahdetun porsaan kera :)

Kesällä parvekkeellamme kasvoi monenlaiset yrtit ja n. satakunta chilin taimea... Sadosta tuli oikein hyvä, tosin valitettavasti iso määrä paloista ei oikein kerennyt kypsyä. Kuivatimme kuitenkin koko sadon ja nyt niitä ilolla käytämme erilaisen ruokien mausteina.


Kommentit

Suositut tekstit