Nro 500

Tämä on viidessadas postaus! Tuntuu isolta määrältä, jotenkin uskomattomalta, että noin monta postausta olen tänne blogiini naputellut. Päivittelyt on olleet kyllä viime aikoina vähissä, koska energiat on muutenkin olleet vähissä. Tänä iltana olen tuota energian vähyyttä pohtinut ja monta muutakin juttua on ollut mielessä. Niistä ehkä naputtelua tuonnempana...

Viikko sinällään on ollut oikein mielenkiintoinen. Poikani kanssa vietimme keskiviikko-illan oikein hauskasti, kierrellen vaatekauppoja, koska etsimme pojalle lukion vanhojenpäivään pukua. Aivan ihana on ollut nähdä hänen innostuksensa ja jännityksensä tuota päivää kohtaan. Vaatekauppaan ei aikaisemmin ole oikein innolla lähdetty ja mieluusti on vaatteet ostettu netistä. Helppoa ja vaivatonta! Mutta nyt, ei ole kuulunut poikkipuolista sanaa siitä, että vieläkö pitää sovittaa?!?! Onpas hankalaa ja tukalaa ja kuuma ja onko näitä nappeja tosiaan näin paljon?!? Ehei! Vaikka keskiviikko-iltana vietimme minun omallakin mittapuullani pitkän ajan vaatekaupassa niin eilen poikani kysyi koulun jälkeen, että äiti, mennäänkö taas sinne kaupungille niitä vaatteita etsimään? Eilen siis pukuvuokraamo ja vielä yksi vaateliike... ja tänään JÄLLEEN kaupungille! No, tänään kävimme vain nopeasti pukuvuokraamossa vahvistamassa varauksemme, koska poika päätyi sitten lopulta pukuvuokraamon frakkiin. Lisäksi kävimme ostamassa keskiviikkona varatut villakangastakin ja hansikkaat. Keskiviikko-iltana olikin jo löydetty ja ostettu kengät ja kalvosimennapit...



Keskiviikko-illan vaatekauppasovittelun ja kultasepänliikkeen jälkeen suunnistimme vielä syömään Viikinkiravintola Haraldiin. Annos oli niin suuri, ettei poikani oikein edes jaksanut syöä kaikkea! (kysesssä on siis 188 cm ja n. 90 kg kokoinen nuori, joten ruoka yleensäkin maistuu kohtalaisen hyvin!).

Lohta, siankylkirullaa, kanaa, pottuja parilla eri tavalla, haudutettuja juureksia ja kolmea eri kastiketta. Kyllä nälkä lähti!

Huomenna suunnistamme kohti koillista, viikonloppu vierähtää nuorisolla laskettelun ja itselläni mukavan ulkoilun ja luonnosta nauttimisen merkeissä. Kunhan huomisesta työvuorostani ensin selviydyn...

Mukavaa viikonloppua kaikille! Loppukevennyksenä vielä musiikkivideo, jonka tanssin Oulun lukiolaiset esittävät tänä vuonna vapaavalintaisena vanhojenpäiväntanssina.

Kommentit

 1. Mukavaa viikonloppua ja hyviä säitä :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa touhua teillä on ollut pojan kanssa. Palautui mieleen tämän äidin kokemukset vanhojen tansseihin valmisteluista. Pukuvuokraamosta löydettiin frakki ja muu tipehööri, mutta sitten tanssipartnerilta tuli määräys, että rusetti pitää olla samaa kangasta kuin hänen pukunsa. No, ei auttanut kuin äidin ommella.
  Vielä toinen hauska yhteensattuma, Ravintola Harald, sinne minäkin vien pojan syömään ostoskierroksen päätteksi, niin ei ainakaan jää nälkäiseksi!

  VastaaPoista
 3. Mistä se lukeman näkee? Mutta siis 500, aika paljon asiaa :) Mukavaa ku sulla on tämä blogi, toivon ainakin 500 postausta lisää!

  VastaaPoista
 4. Trina: Kiitos, toivottavasti sinullakin oli mukava viikonloppu!

  Rentukka: Onpas meillä tosiaankin ollut yhteensattumia! :) IOlipas mukava kun noista kerroit :)

  Pingviini: Siellä Hallintapaneelissa pitäis näkyä montako postausta olet tehnyt. Pajon on asiaa ja varmaan yhtä paljon asian vierestä ;) Kyllä näitä varmaan vielä lisääkin tulee! Kiva kun jaksat aina lukea ja kommentoida.

  Ja kiitos kaikille kommentoijille! Mukava lueskella teidän viestejä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit