Viikon 01/2012 liikunta (ja mietteitä viimevuoden lopun liikkumisista)

Joulun alla ei paljon ehtinyt urheilla, mutta vuoden viimeisellä viikolla pääsin kokeilemaan uutta jumppaa nimeltä SH'BAM. Tuo jumppa on tanssillista jumppaa, mutta askelsarjat on helppoja ja hiki kyllä tuli! Samalla viikolla Pingviini pyysi minut tutustumaan eri salille, missä yleensä käyn. Kävimme  zumbassa ja oli aivan huippu-fiilikset, aivan samanlainen jännä tunne kuin aikojen alussa, kun aloin käydä jumpissa. Jännitti ennen tuntia ja sali missä kävimme, oli kyllä huippupaikka! Siellä voisi käydä enempikin, jos olisi rahaa.

Uudenvuodenaattona kävin ensimmäisen hiihtolenkin tälle talvelle. 10 km hiihdin ja tunti siihen meni, tasaista vauhtia, oikein ihanassa hiihtosäässä. Hiihtämässä pitää kyllä käydä enempi kuin viime talvena, sen päätin!

Tällä viikolla tuli kokeiltua Pingviinin kanssa toinenkin uusi jumppa VoimaHukka. Huh, olipas tehokasta perustreeniä, käsipainojen kanssa ja ilman. Kiitos Pingviinille ihanasta jumppaseurasta! Spinningissäkin käytiin yksi aamu, mutta se ei sinällään ollut mitään uutta, koska kumpikin olemme sitä joskus vuosia sitten harrastaneet enempikin.

Tässäpä yhteenvetoa vielä.

Tiistai: Spinning 45 min (aamu)
Torstai: BodyPump 1 tunti (illalla)
Sunnuntai: VoimaHukka 1 tunti

Vähäisiltä nuo jumppamäärät näyttävät puolen vuoden takaisiin määriin ja jos totta puhutaan niin kyllä kunnossakin urheilun määrän vähenemisen olen huomannut. Jospa tässä talven myötä myös liikkumiset taas lisääntyisivät ja kunto paranisi :)

Reipasta viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Missä tuntuu VoimaHukka? Okei mää kysyn näin päin - missä ei tunnu? ;) Mulla on vatsalihakset i-h-a-n-a-s-t-i poltteessa!!!

  VastaaPoista
 2. Siis onneksi en yleensä paljon naura, koska nauraminen sattuu ;D Ja lonkankoukistajat, auts!! Oli aivan huippu-treeni, kiitos huippu-seurasta! :)

  VastaaPoista
 3. Tänään kyllä huomas kuinka monessa tapauksessa vatsalihaksia tarviikaan.. AUTS!

  Onneks oot tosiaan tuommoinen totinen tyyppi nii ei tarvinu kärvistellä ;)

  En ois yksin jaksanu, joten kiitti puuskutuksesta vieruspaikalla!

  VastaaPoista
 4. :D (AUTS!)
  Kiitos itsellesi kannustuksesta, minä en edes ihan kaikkia sarjoja kyennyt tekemään, oli sen verran rääkki (mutta mikäs sen parempaa kuin kunnon rääkki :D (AUTS!)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit