Kuvakooste elokuun loppupuoliskosta

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Joten tässä tulee otteita elokuun kahdelta viimeiseltä viikolta.

Pojalla alkoi koulu, lukion kolmas vuosi. Alku on ollut aika nihkeää, nukkumaan ei malttaisi mennä ajoissa, päivät ovat pitkiä ja osa oppiaineista ei voisi vähempää kiinnostaa. Mutta yksi asia kiinnostaa sitäkin enempi: tietokoneella pelaaminen. Tämän asian kanssa painiskelee varmaankin yksi jos toinekin lapsen/nuoren vanhempi.

Tuijotuskilpailu.

Hohhoijaa...

Meidän toinen kissa tykkää päivystää tätä hommaa ihan lähi-etäisyydeltä...

18.8. oli erään tuttavani salin avajaiset ja edellisenä yönä leivoin tilaisuuteen 400 kpl korvapuusteja. Oli ihan mielenkiintoinen leivonta-urakka, meni muutama tunti ;) Avajaisissa oli näytetunteja ja esityksiä. Tämä uusi sali on kyllä aivan ihana paikka, käykää ihmeessä tutustumassa, ketä Oulun suunnalla asustelette.

Taidokkaita esityksiä salin avajaisissa.

19.8. muutama ystäväni tuli kylään (myös vanhempani olivat sopivasti juuri tällöin kyläilemässä) ja "askarreltiin" eli somistimme somisteita. Luonnosta ja kotoa löytyy vaikka mitä tykötarpeita, joita voi käyttää kodin koristelussa.


Oksia ja varpuja somisteena.

Monenlaista koristusta.

22.8. kokoontui pieni lukupiirimme meillä. Sain siis kunnian päästä kahden erittäin hyvän ystävättäreni kirjapiiriin mukaan ja heinäkuun lukemisina oli kaksi kirjaa: Anne Ragden Berliinin poppelit ja Kirsti Ellilän Eksyneet näkevät unia. Kaksi aivan erityylistä kirjaa, pidin molemmista!


Nuorten fantasiaa.

Norjalaista "huumoria".

Loppukuussa on ollut aivan mahtavia syyspäiviä, lämpimiä ja aurinkoisia. Eräs ystävättäreni kysyi, voisinko tulla maalaamaan heidän katon. Tätä hommaa olen nyt useana päivänä tehnyt ja loppusuora häämöttää :)


Maalaus-urakka loppusuoralla.

Pyöräilymatkat "raksalle" ovat nekin olleet aivan mahtavia, vaikkakin välillä on vähän väsyttänyt lähteä polkemaan monien tuntien katolla kyykkimisen jälkeen.


Pyöräilyä syys-säässä.

Ehdotonta luksusta on ollut juoksulenkit ystävän kanssa. Olemme myös yhdistäneet uintia näihin meidän juoksuihin ja uimista aiomme jatkaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Tässä meri eilenaamulla klo 07:15 (juoksulenkin jälkeen).


Aamu-uinnilla.

 Joutsenten kanssa siis pääsimme uimaan :)

Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin! Kaikenlaista mukavaa puuhaa on ainakin itselläni ohjelmassa...

Kommentit

 1. Ihana kooste elokuulta, kiitokset vaan seurasta tänäänkin, hyvä lenkki ja uinti tänäänkin!

  Voi miten suloinen tuo lähipäivystävä kissa, ihana ilme :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja mukavia tapahtumia! :)

  VastaaPoista
 3. Lennu: Kiitos ja kiitos! Töppö se päivystää millon missäkin, kissat on kyllä ihania :)

  Pingviini: Kiitos! Kaikkea ihanaa on kyllä tapahtunut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit