Lomilta paluu: Yhteenveto viikosta 10/2010

Lomaviikko oli ja menikin vauhdikkaasti! Tietokoneetta olen ollut myös koko viikon ja se on tuntunut hyvältä ratkaisulta. Töissä kun joutuu olemana koneella kaiket päivät ja koko talvi on mennyt koneella myös kaiket illat ja viikonloput, joten vieroitus oli oikein mukavaa vaihtelua.
Lomaviikko siis alkoi viime sunnuntai-aamulla aikaisin, kun lähdettiin poikani ja kahden hänen kaverinsa kanssa ensin Pohjois-Karjalaan kotipuoleen, jonne veimme kaksi kissaamme hoitoon vanhempieni luo ja sitten itärajaa pitkin ajelimme pohjoiseen Kuusamoon ja Rukalle. n. 650 km ajelua yhdelle päivälle ja olipas mukava päästä perille, olimme vuokranneet mökin kolmeksi vuorokaudeksi aivan rinteiden lähistöltä, joten pojat pääsivät mäkeen itsekseen ja silloin kuin halusivat. Minä hoidin ruokapuolen, omatekoisia hampurilaisia, kanapestolasagnea, kinkku-aurajuustopastaa, lämpimiä kana-kasvis-voileipiä, korvapuusteja, lettuja... siinäpä meidän alkuviikon ruuat.

Maanantaina tein tosi pitkän kävelylenkin ja pojat olivat rinteessä. Sää oli aika vaihteleva, ukkosta, raesadetta, lumipyryä, auringonpaistetta, kaikki samana päivänä! Pojilla oli ollut aika pelottaviakin hetkiä rinteessä, kun ukkonen ja tosi kova raesade oli heidät yllättänyt. Yksi pojista jopa hukkasi suksensa vajottuaan kainaloita myöten hankeen ja vaikka pojat olivat suksia koittaneet kaivaa kinoksesta niin ei niitä ollut enää löytynyt. Onneksi myrsky kesti vain pienen hetken, eikä sattunut mitään sen pahempaa.


Maantaina pakkasta oli vain muutama aste, samaten tiistaina, jolloin kävin pitkän hiihtolenkin aurinkoisessa säässä. Keskiviikkona ajelimme takaisin Ouluun ja mikä yllätys siellä odottikaan! Rakas ystäväni soittikin minulle maanantaina toivottaakseen hyvää naistenpäivää. Kertoi että olisi yllätys kun palaisin kotiin. Ja aikamoinen yllätys minua odottikin! Hän oli nimittäin käynyt siivoamassa naistenpäivän kunniaksi! Olipa aivan ihana tulla siistiin kotiin ja kukat ja kaikki odottamassa... koti kun jäi vielä reissuun lähtiessä aika kaaosmaiseen tilaan (häpeä myöntää, mutta aika kaaos kotona on ollut viime aikoina muutenkin).


 Torstai-iltana haettiin sitten kissat kotiin, pikaisesti yksi yö ehdittiin olla mummolassa (siis vanhempieni luona). Lauantaina kävimme ystävättäreni luona kylässä, hän sai vähän aikaa sitten vauvan ja kävimme tervehdyskäynnillä. Mukava vierailu olikin, perheen kaksivuotias esikoinen oli oikein innoissaan kun hänen kanssaan leikin, eikä olisi minua päästänyt pois ollenkaan.

Kaiken kaikkiaan mukava ja rentouttava loma. Ihan ok oli jo palata töihin, tuntui jopa vähän oudolta, koska en muista milloin olisin ollut ilman tietokonetta noin pitkää aikaa. Mutta teki kyllä hyvää.

Tässäpä vielä yhteenvetona viikon liikunta:

Maanantai: Kävelyä n. 3 tuntia.
Tiistai: Hiihtoa 15 km / 1,5 tuntia
Torstai: BodyBalance
Lauantai: BodyBalance ja Balletone
Sunnuntai: BodyStep

Ihanan aurinkoisia ja valoisia päiviä onkin alkanut olla. Kevät lähestyy.. toivottavasti kevät tuo kaikille mukavia asioita elämässä. Erityisesti toivon  Hymytytölle auringonpaistetta ja jaksamista. Uskon ja toivon että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Kommentit

 1. Ihan oikeassa olet, että pieni tietokoneloma tekisi hyvää itse kullekin. Toisaalta sinua on kaivattu ja olen odottanut uutta kirjoitustasi jo monena päivänä. Näin sitä koukkuuntuu. ;)

  Lomasi kuullosti todella rentouttavalta! Itsekin kaipaisin nyt erityisesti pitkiä yöunia, raitista ilmaa ja liikuntaa. Raitis ilma on noista helpoimmin toteutettava toive, liikuntakin alkaa nyt pikku hiljaa olla mallillaan. Yöunet ei sitten niinkään...

  VastaaPoista
 2. Onpa ollut kiva reissu sinulla. Hienon naistenpäivänlahjan olet myös saanut! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Vähänkös olen kade =). Mistä tuollaisia ystäviä löytynee? Ihanalta kuulosti myös tuo kävelylenkki. Itse tulin just noin puolen tunnin extreme lenkiltä. Tarkoitus oli kyllä käydä vaan kaupassa, mutta päädyin työntämään neiti 5-vuotiasta potkurissa ja toisella kädellä yritin vetää/työntää rattaita, jotka oli vielä lastattu ihan tupaten täyteen ostoksia. Ja sitten aina välillä huomasin, että ai, vauvanruokapurkki on tuolla 100 metrin päässä. Kevyttä kenttälaukkaa hakemaan sitä sitten. Oho, tomaatit tippu...

  Ikävä on ollut näitä postauksiasi täälläkin. Olen jo pariin otteeseen käynyt kyttäämässä, että etkö sää vieläkään oo kirjottanu =) Ei silti, en halua aiheuttaa stressiä =)

  Tervetuloa ihan milloinka vaan. Täälläpä sitä taidetaan kököttää aika tiiviisti tuonne kesäkuuhun asti ainakin ja ehkä vieläkin pidempään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!

  Mirka: Onpa kiva kuulla että on ihan kaipailtu :) Välillä on kyllä mieltä rentouttavaa olla ilman tietokonetta, suosittelen kyllä kaikille. Toivottavasti saat parannusta sinne yöunien puolelle myöskin, kyllä uni ja lepo ovat tärkeitä.

  Trina: Ihana yllätys kyllä olikin. Aurinkoista viikkoa sinullekin! Aurinkoa täälläkin oli tänäänkin, mutta pakkasta aamulla lähes 30 astetta!

  Virpi: Mukava kuulla että on kaivattu :) Olipa kyllä aika extreme-kävelyreissu sinulla! Useamman lapsen ja kauppakassien kanssa varmasti yleensäkin lähempänä extremeä kuin että rauhallista ja rentouttavaa! Yritetään päästä kyllä teille käymään, johan tuosta viimekerrasta on aikaa vaikka kuinka!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit