Viikon 11/2010 liikunta

Ihan ok viikko oli liikkumisten kannalta, vaikka enempikin olisi ollut mahdollista. Hiihtoa mietin parinakin päivänä, mutta ei vaan saanut aikaiseksi lähteä sinne ladulle kuitenkaan. Ehkä ensi viikolla sitten? Tosi innoissaan olin lauantaina esitellystä uudesta BodyJam -ohjelmasta, tosin ei ensi kokemalla tuntunut yhtä rankalta kuin pari aikaisempaa. Mutta hiki tuostakin heilumisesta joka tapauksessa tuli ja tunneilla on aina mahtava fiilis. Käykääs vaikka kuikkaamassa jotain pätkiä tuosta BodyJam52 ohjelmasta.

Tässä vielä  yhteenvetoa viikosta:

Maanantai: BodyJam
Keskiviikko: BodyStep
Lauantai: BodyJam
Sunnuntai: BodyBalance ja BodyVive

Noiden lisäksi tietenkin päivittäiset hyöty-pyöräilyt ja parina päivänä kävelyäkin! :) Tuosta kävelystä olen ihmeen tyytyväinen, siitä tuli hyvä mieli ja hyvä olo.

Aurinkoisia ja keväisiä ulkoilusäitä toivottelen kaikille teille.

Kommentit

  1. Kävely on yllättävän tehokasta liikuntaa. Viime keväänä kävelin säännöllisesti yhden 8 km:n lenkin, tuntui kyllä aina jaloissa, kun käveli tehokkaasti. Täytyisi taas joku päivä lähteä kiertämään se lenkki.

    VastaaPoista
  2. Kävely on siitäkin kivaa että se ei katso aikaa eikä paikkaa, sitä voi tehdä milloin tahansa ja missä tahansa. Tällaisilla aurinkoisilla kevätsäillä se on kyllä ihanaa puuhaa, puhumattakaan kesäisistä sunnuntai-aamuista :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit