Viikon 46/2010 liikunta (ja muutama sana kolmesta aikaisemmasta viikosta)

Viime viikolla aloin taas päästä vauhtiin urheilujen suhteen. Kolme viikkoa meni paljon sairastellessa ja toipuessa. Kävin tuona aikana vain pari kertaa ratsastamassa ja kävelyllä, sekä ajelin tietysti pyörällä, niinkuin yleensä. Tuli ainakin levättyä ja toivuttua... niin, ja sairastettua! Oli todella sitkeä flunssa ja poskiontelotulehduskierre, en muista koskaan olleeni kipeänä noin pitkään. Mutta jospa nyt kaikki taudit pysyisi sitten loitolla minusta.

Reilu viikko sitten lauantaina aloitin urheilut kerralla kunnolla, eli menin BodySteppiin. Se menikin oikein kivasti ja jaksoin yllättävänkin hyvin. Nyt lisäilen liikkumista pikkuhiljaa. Tosin joulukiireet varmaan verottavat jumpissa käyntiä jonkin verran. Mutta toisaalta on kiva puuhailla niiden joululahjojenkin parissa.

Tässä vielä viikon yhteenveto:

Maanantai: Zumba 45 min.
Tiistai: Ratsastus 1 tunti
Keskiviikko: BodyJam 1 tunti
Torstai: Lepopäivä1 (ompelupäivä)
Perjantai: Lepopäivä2
Lauantai: BodyStep 45 min. ja kävelylenkki ystävättären kanssa (n. 8 km + talvipyöräilyä ihanassa säässä n. 20 km)
Sunnuntai: Lepopäivä 3

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Täällä niitä inspiskuvia siivoukseen
  http://tinyurl.com/3ab5xqc

  VastaaPoista
 2. Olen meilailin tuttuni kanssa, jonka korvat myöskin ovat lukossa ;) ja meidän epätieteellisten tutkimusten mukaan tämä virus on löytänyt jokaisen isäntänsä heikon kohdan. Tiedän vain pari ihmistä, jotka ovat selvinneet muutamalla lepopäivällä, mutta heillä molemmilla on ollut kuumetta yli 39 astetta. Meidän molempien kuumekäyrät ovat kuljeskelleet 37 ja 38 välissä, laskeneet ja nousseet. Sairaskertomuskin on lähes identtinen, tulehdukset tulivat toisinpäin, hänellä silmät-korvat ja minulla korvat-silmät. Ystäväni voi paremmin kuin minä, hän näkee ja kuulee hyvin, minä vain näen hyvin ... katselin Kotikatua ja arvasin puolet puheesta ...

  VastaaPoista
 3. Virpi: Kiitos linkistä :)

  Rusina: Tämän syksyn/alkutalven pöpöt kuulostaa olleen tosi ärhäköitä. Moni sanookin, että jos tulee kova kuume, niin tauti menee äkimmin ohi, mutta jos on vain vähän lämpöä niin sairastelu saattaa kestää viikkoja! :( Pikaista paranemista sinulle! Koitahan lepäillä ja toivottavasti kuulo palautuu pian (telkkaria on aika tylsä katsoa ilman ääntä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit