Hyvää Joulua!

Jouluaatto-aamu... äiti oli keittänyt riisipuuroa ja luumukiisseliä. Riisipuuro on kuulunut meidän perheen jouluperinteeseen aina ja puuron seuraksi on ollut vaihtelevasti luumu-, rusina- tai sekahedelmäkiisseliä.


Kävimme äidin kanssa vielä aamulla kaupassa viime hetken ostokset (kaupassa oli tosi vähän ihmisiä ainakin aamulla) ja nyt voimmekin alkaa rauhoittua joulun viettoon. Aattoilta menee myös perinteiden mukaisesti: käydään haudoilla, saunotaan ja sitten syödään ja avataan paketteja.


Tässä vielä pari hauskaa kuvaa... toinen kissamme tykää piiloutua verhojen taakse, mutta yleensä puolikas kissa jää kuitenkin näkyville.


Vai onko se sittenkin Batman?!!Rauhallista ja Ihanaa Joulua kaikille!

Kommentit

 1. Hyvät joulut! Täälläkin syötiin puurot, vaikka puolet lapsista jätti syömättä syystä että mukiin kaadettiin mehua eikä maitoa, sokeria oli liian vähän ja erään mielestä puuro oli valmistettu epäilyttävästä raaka-aineesta, jonka nyt kumminkin jätän mainitsematta. Hirveä tappelu, kun kaikki ovat kesken unien nousseet (enkä edes herättänyt). Onneksi tää joulu on vain kerran vuodessa...

  VastaaPoista
 2. Taitaa lapsia vaan jännittää joulu, jospa aattopäivä menisi mukavasti huonosta alusta huolimatta.

  Hyvää Joulua sinne Suomen toiselle reunalle.

  VastaaPoista
 3. Myös täällä on puurot masussa :-) Oikein leppoisaa joulun aikaa! T. Satu

  VastaaPoista
 4. Kävin rakkaiden vanhempieni luona Raumalla eilen ja sain siellä maailman parasta riisipuuroa. Kukaan ei tee niin hyvää kuin oma äiti ja olen jo itsekin kuitenkin 51 v.

  Tänään aattona olemme syöneet myös hyvin, mutta ei ole puuroa vaan on ollut kinkkua ja monia laatikoita jne.
  Kun ymmärtää joulun sanoman niin ei tarvitse riidellä vaan kaikilla on rauha sydämessä. Lauletaanhan laulussakin, että "sydämeeni joulun teen". Ei kai nuo sanat saa olla vaan helinää vaan toteutetaan ne elämässämme.

  VastaaPoista
 5. Satu: Leppoisaa joulun aikaa sinullekin!

  Punainen Tupa: Kyllä omalla äidillä on usein sellaisia ruokia, joita ei itse vaan osaa tehdä millään yhtä hyviä.

  Kinkut ja laatikot kuuluvat aina meidänkin jouluun, niitä riittää moneksi päiväksi vielä aaton jälkeenkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit