Joulu

Sain aivan ihania joululahjoja, kiitos vielä kerran kaikille! Vaikken mitään edes tarvitsisi, vain rauhaa ja rakkutta sydämiin, siinä olisi riittävästi. Mutta ilahduin toki kaikista lahjoista todella paljon!


Lennu oli tehnyt minulle joulukalenterin, jonka sain joulukuun alussa. Siis miten ihana tuo kalenteri olikaan! Jokaiselle päivälle oli pieni paketti tai pussukka :)Ja mitä ihanuuksia kalenterin kätköistä löytyikään... ranskantuliaisina tuotuja pieniä herkkuja, kauniita pikku tavaroita, tuoksuvia saippuoita ja itse pisteltyjä juttuja, kuten ylemmän kuvan alalaidassa näkyvä ihana rasia ja aivan valtavan ihanat sakset itse tehdyllä koristeella. Toinenkin ihana pistelty koriste kalenterin luukusta löytyi, jonka sain jouluaattona viimeisestä pussista. Kaikki ihanuudet eivät edes mahtuneet kuvaan. Kiitos tuhannesti!


Pingviiniltä sain siis jo etukäteen ihanan, itsetehdyn huivin ja pinssin, tässä kuva huivista (kuva on "lainattu" Pingviinin blogista :)


Tarulta sain ihania vihreitä juttuja, lautasliinoja, kotitekoisia saippuoita ja ihania löylypusseja, joissa on koivunlehtiä :) kyllä nyt kelpaa saunoa!


Ystävättäreltäni Sadulta, joka on todellakin uskomaton neuloja, sain ihanat sukat! Ei varpaat kyllä tänä talvena palellu!

Rakkaalta ystävältäni sain ihanan puisen kirjerasian, Martha Stewartin kirjan sekä piirustusvälineitä. Heti alkoi mielessä itää inspiroivia taiteellisia ajatuksia... tulevana vuonna riittää paljon ihanaa puuhaa!


Isältäni sain puisia käsitöitä, kynttilänjalat tuikuille sekä puisen veitsen ja lastat, sekä hevos-piparimuotin (josta ei ole kuvaa!).
Äidiltäni sain vanhan, äidin nuorena lahjaksi saaman rannerenkaan ja neulotuilla palleroilla koristellun harjan :) Sekä ihania neuleita... lapasia, sukkia ja koristeita.


Tässä vielä kuva äidin tekemistä joogasukista.


Sisareltani sain jälleen perinteisen Maku-lehden vuosikerran. Lisäksi sain myös itse tehdyn ristipistokoristeen joulukuuseen. Toinen näisä oli pojalleni. Sisareni on tehnyt näitä jo aika monena jouluna sekä meille, että oman perheensä jäsenille (siskollani on kuusi lasta!). Voitte kuvitella montako koristetta heidän omassa kuusessaan olikaan (näin heidän joulukuusestaan valokuvan :)


Työnantajaltani sain vielä tänään joululahjan (ehdin jo luulla, että kaikki muut saivat lahjan, paitsi minä! :D Teepannu, ihanan virkkuukoukkusen muki sekä keittiöpyyhe.

Kommentit

 1. Sinun on täytynyt olla super-kiltti, kun sait noin paljon upeita lahjoja. :)
  Hyvää vuoden vaihdetta Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania lahjoja ja tuo kalenteri !! Juuri eilen ihailin Ritvan luona hänen saamaansa, Lennun kokoamaa kalenteria.

  VastaaPoista
 3. Minun äitini oli saanut v. 1963 isältäni kihlajaislahjaksi tarkalleen samanlaisen hopeisen rannekorun. Kivi vain on vihreä. Sain korun äidiltä muutama vuosi sitten. Kyllä on täytynyt äidillä olla kapoinen ranne, että koru on joskus hänelle mahtunut.
  Sopiiko äitisi koru sinulle?

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania juttuja olet saanut lahjaksi, tosi kauniita käsintehtyjä ja ajatuksella valittuja muita! Eipä jää epäselväksi mistä olet siskosi kanssa perinyt kaiken taiteellisuuden, kun äitisi ja isäsi tekevät noin ihania juttuja. Kiva kun tykkäsit kalenterista, sitä oli ilo suunnitella :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lahjoja, mutta ei oo ihme, nuin ihanalle tyypille! Oot ollu kilttinä. Hyvää uutta vuotta!

  Ps. Se on VIRKKUkoukkunen, yhellä uu:lla (tv. kielipoliisi ;))

  VastaaPoista
 6. Rentukka: Enpä tuosta kiltteydestä tiedä, mutta aivan liikaa sain lahjoja! Mutta ihania olivat kyllä kaikki.

  Marika: Älä muuta virka, se Lennun tekemä kalenteri oli kyllä ihana!

  Sirkku: Kyllä vain äitini koru ranteeseeni sopii. Yksinkertaisen kaunis koru tuo on ja tunnearvoa tietenkin todella paljon. Mukava kun kerroit äitisi korusta. Pitääpä kysellä äidiltä minä vuonna hän on korunsa saanut.

  Lennu: Kiitos Lennu!! Eikä sinun taitellisuudessa ole kyllä mitään moitteen sijaa!

  Pingviini: Kiitos, kiltteydestä en kyllä tiedä.. mutta ihana oot sinäkin, siitä ei ole epäilystäkään!

  Hyvää Uutta vuotta!

  (ja kiitos kielipoliisille... multa kyllä lähtee näitä kirjallisia kömmähdyksiä enenmpikin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit