Joulutouhotusta


Onpas ollut aikamoinen alkuviikko... alkuviikolla olin iltavuoroa töissä, mutta piti saada myös leivottua... leipomiset jäivät suurelta osin väkiselläkin yöhommiksi, samoin kuin korttien teko. Suurin osa tekeleistä jäi kuvaamatta, mutta aikamoinen kasa tuli tehtyä lahjaksi saaristolaisleipiä, jonkin verran pipareita, joulutorttuja ja pari luumukakkua myös. Ohjeet olivat vanhoja, hyviksi koettuja. Vain pipareita kokeilin uudella ohjeella ja nämä olivat mielestäni kyllä Paraisten piparien veroisia. Taikinaa tuli kyllä aikamoinen määrä, en ehtinyt kuin puolet leipomaan (ja äitini leipoi toisen puolen tänä aamuna joskus neljän aikaan!).


Viimeiset joulukortitkin tein tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Jokainen kortti oli omanlaisensa, yksilöitä jokainen. Kortteja oli kyllä kiva tehdä (ja kiva antaa!).


Eilenillalla suunnistimme sitten Pohjois-Karjalan maisemiin, kotiin vanhempieni luo viettämään joulua. Täällä viivymme joulupäivään saakka ja sitten palaamme takaisin kotiin, koska Tapaninpäivänä pitää olla jälleen töissä.


Tänä iltana pitää vielä kääriä kaikki lahjat paketteihin. Sitten saa joulu tulla :)

Kommentit

 1. Ihanaa Joulun Aikaa Sinulle !! Ja kiitos siitä viher-smoothiesta, joka oli aivan huippuhyvä ! :-) Täytynee tulla tapanina sellainen Palatsista hakemaan. :-)

  VastaaPoista
 2. Hienoja joulupipareita sinulla. Lumipyryiset jouluterveiset Savonmaalta (vanhempien/veljen luota).

  VastaaPoista
 3. Kiitos kortista - se on hieno!

  VastaaPoista
 4. Marika: Kiitos ja ole hyvä! Ehkäpä nähdään sitten tapanina :)

  Trina: Kiitos! Lumipyry kuulostaa ihanalta :)

  Virpi: Ole hyvä, hieno kortti teiltäkin tuli (puhumattakaan niistä joululahjoista!).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit