Arki


 Tulipas vietettyä todellakin ihana loma. Tuntui, että tällä kertaa loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Lauantai-iltana palasimme kotiin ja kävimme hakemassa kisut hoidosta, ne viettivät viikon Pingviinin luona. Kiitos vielä tuhannesti, oli kyllä ihana kuulla, että tytöt teillä viihtyivät :)

"Lomakeittiö".

Näkymä Ylläksen mökin parvelta.
Töppö löysi heti mukavan "maastoutumispaikan" kotiin palattuamme.
Tässä kohtaa luova tauko ;) Editori teki omiaan (käyköhän kenellekään muulle koskaan näin?!?Napsu tuli auttamaan matkalaukun purkamisessa.
Kotonamme on tällä hetkellä monenlaista remppaa menossa, putkiremppaa ja sähköremppaa. Toivoin että loman aikana remontti olisi edennyt jo hurjasti, mutta eipä ollutkaan... no, ei tämä nyt ihan kauheata ole, paitsi että koti on ihan räjäytetyssä kunossa, koska tavaroita on pitänyt siirrellä pois remppamiesten tieltä.

Putkistoja ja "ihanat" rei'itetyt seinät.
Pitkällinen flunssa ei oikein tunnu lähtevän.. lomalla flunssan oireet jo helpottivatkin mukavasti ja pääsin käymään hiihtämässä monta kertaa 8-13 km lenkkejä. Mutta kun loma loppui ja arki alkoi niin olo huononi taas.

Hiihtämässä, taustalla pilvinen Ylläs-tunturi.

Näkee nyt sitten muutaman päivän aikana mihin tämä tauti on menossa... flunssan alkaessa ostin vihdoin "sarvikuonon" eli nenänhuuhtelukannun. Helpottaa todella paljon tukkoista oloa. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan. Nenähuuhtelu auttaa myös mm. siitepölyallergian oireiden kanssa. Lisäksi flunssan kurjuutta on hoidettu ihanilla Zotterin (luomu) suklaajuomilla.

Luomu-suklaajuomaa flunssaan.
Mutta kevät on tulossa ja siitä on kyllä hyvä mieli! Vaikka tykkään todella paljon talvesta, niin kyllä se valon lisääntyminen ja säiden lämpeneminen on siltikin ihana asia pitkän talven jälkeen.

Hiihtelyä Ylläksen metsissä.

Nauttikaahan auringosta!

Kommentit

 1. Onpa mukavan näköinen mökki! Kyllä kai tuolla kelpasi lomailla :)

  Voi kun ihana nähdä kuvia mun ♥, eiku sori SUN, kissoista ;) Neitokaiset ovat tervetulleita koska tahansa uudestaan.

  Sitkeä pirulainen tämä flunssatauti! Mullakin nenä nyt toista viikkoa jo vuotaa. Olo on kyllä ihan ok. Sarvikuonoa olen minäkin käyttänyt, siihen tulee sellainen viha/rakkaus suhde: helpottaa mukavasti, mutta ei se nyt ihan mitenkään kaikista miellyttävintä hommaa kuitenkaan ole.

  Jotta ei pääse tulemaan kamala arkeenpaluublues, niin voidaan suunnata ajatukset jo kohti seuraavaa tavisiltaa! Kolmas kierros pyörähtää käyntiin :)

  VastaaPoista
 2. Mökki näyttää tosi kivalta, ihanan korkea katto. Lumiset ja aurinkoiset hanget houkuttelevat kuvissasi ulos...

  VastaaPoista
 3. Ihana mökki teillä oli ja ihanat maisemat =D ja kivat säätkin taisi olla, paitsi viimeisenä päivänä, mutta sitä ei lasketa...

  Siis kääks millaiset reiät, missäs seinässä nuo nyt ovatkaan, en oikein hahmota... eteisessä?!?

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen mökki. Mustat kissat ovat mainioita, kun niistä näkyy kuvissa vain silmät =) Remppojen keskellä on kyllä tosi ikävä asua ja varsinkin jos aikataulut ei pidä paikkansa. Paranemisia.

  VastaaPoista
 5. Onpas ihania maisemia! Ja todella komeannäköinen mökki.
  Se on mahtava juttu, että on luotettava paikka, jonne jättää omat rakkaat lemmikit hoitoon <3

  Toivottavasti flunssa on jo antanut periksi..

  VastaaPoista
 6. Hienon näköinen mökki, vai pitäisikö sanoa Palatsi. Se minulle tuli mieleen. Näyttää niin ihanan rauhalliselta ja simppeliltä.

  Hyviä vointeja!

  t.Paula

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit