Jos minulla olisi kaikki maailman rahat..

Sain jo jokin aika sitten Piuzalta hauskan haasteen, jossa pitää kertoa mitkä viisi asiaa hankkisin ilman materiaalisyyllisyyttä jos käytössä olisi kaikki maailman rahat.

Tämä haaste ei olekaan ihan helppo, mutta yritetään...

1. Ostaisin suuren, vanhan maatilan ja kunnostaisin sen. Sinne sitten pelastaisin kaltoinkohdeltuja elukoita ja niitä siellä hoitelisin. Samalla tietysti hoitaisin maatilaa, joten ammatinvalintakin tulisi siinä sivussa järjestetyksi :)

2. Maatilalla olisi tietysti myös majoitusta matkailijoille ja emännöisin myös juhlia kauniissa, idyllisessä maalais-kartanossa (oho, talo ei siis ollutkaan mikään pieni rötiskö ;) Tämähän homma ei tietenkään kannattaisi mitään (niinkuin ei se löytöeläinten hoitaminenkaan), mutta kun olisi ne kaikki maailman rahat, niin ei se haittaisi mitään :)

3. Ostaisin myös pikkuruisen mökin jostakin Norjan vuonon rannalta, kaukana kaikesta, ja siellä siskoni kanssa viettäisimme aina välillä lomaa :) Lofoottien suunnalla mökki varmaankin olisi (vaikka siskoni haluaisi ehkä mieluummin jonnekin Kirkkoniemeen?).

4. Hienot juhlat järjestäisin, jonne kaikki ihanat ystävät ja sukulaiset kutsuisin ja kaikilta yhden toiveen täyttäisin, olisi se mitä tahansa.

5. Veisin poikani ja hänen parhaat kaverinsa unelmien laskettelureissulle jonnekin aivan huippu-paikkaan. Ehkäpä jonnekin Amerikkaan, koska siellä olisi poikani mielestä kuulemma kiva joskus käydä :)

Ylläksellä eilen gondoli-hissin juurella.
Ottakaa haaste vastaan te kaikki, jotka ette ole vielä tähän haasteeseen vastanneet! :)

Kommentit

Suositut tekstit