Neljän Taviksen Illallinen, kattaus NRO 53Meidän ihana neljän aikuisen naisen porukka kokoontui lauantaina jo 53. kerran! Lennu oli tämän laskeskellut. Välillä jo lakattiin laskemasta kertoja, mutta välillä taas laskeskeltiin, että montako kertaa onkaan jo tavattu?!!? Kesällä tulee vuosia täyteen 7, kun neljä toisilleen lähes tuntematonta naista pisti porukan pystyyn ja alettiin kuukausittain kokoontua vuorollaan jokaisen luona herkkupöytien ääreen.


Näillä Tavis-illallisilla on melkein aina ollut jokin teema. Aina kierros kerrallaan on kukin kokannut etukäteen valitun teeman mukaan ja erilaisia teemoja on kyllä riittänyt! On valittu välillä erikseen jokaiselle raaka-aine sekä alku-, pää- että jälkiruualle, on ollut kalakierrosta, värikierrosta, ulkomaisia keittiöitä, ravintolakierros ja viimeisimpänä brunssit. Tosin kierroksemme viimeisin kokkaaja Satu joutui kokoontumisemme ajankohdan vuoksi (iltapäivällä) valmistamaan meille ehkä enemmän lounasta kuin brunssia, mutta yhtä kaikki, ihanaa oli jälleen kerran!

Ruoka on ollut aasinsilta ystävyydellemme ja vuosien saatossa on käyty läpi ilot ja surut, mitä kullakin on siinä hetkessä ollut. Seitsämään vuoteen on mahtunut paljon... Vauhti on vähän hidastunut vuosien saatossa, mutta tapaamiset jatkuvat siltikin, vaikka ei enää ihan kuukausittain kokoonnutakaan.


Kuvissa Satun lauantaina kokkaamat herkut. Niin ihanaa oli taas kaikki!

Merja ehdotti seuraavalle kierrokselle pääruuaksi pastaa ja pääsen itse aloittamaan tämänkin kierroksen :) Minulle juuri tehdyn käsileikkauksen vuoksi vähän jännittää milloin pastataikinan vaivaaminen oikein onnistuu, mutta eiköhän me kevätauringon paistaessa saada jälleen tapaaminen järjestettyä.

Kommentit

  1. Kuulostaa kivalta ja näyttää varsin herkulliselta :).

    VastaaPoista
  2. Hei Annukka, kiitos kommentistasi <3 Tämä meidän Tavis-porukka on kyllä yksi elämää ilahduttavia asioita.

    Ihana blogi sinullakin, vierailin pikaisesti ja tulen kyllä ajan kanssa uudelleen <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit