Viikon 22/2010 liikunta

Kesäkuun ensimmäinen viikko on nyt ohi. Tuli tehtyä sitä sun tätä, mutta kuntosalilla kävin vain yhden surkean kerran. Jostain syystä salilla patteriharjoituksen kolmospatteri tuntui tosi hankalalta ja raskaalta, tein siinä toistoja vain kaksi kertaa.

Perjantaina osallistuin joogakurssille. Joogasuuntaus oli dynaamista joogaa lyengerin tapaan. Tarkoituksena vahvistava, liikkuvuutta lisäävä ja strtessiä lievittävä harjoitus. Ensin joogattiin 2,5 tuntia liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa vahvistavilla asanoilla ja tauon jälkeen 1,5 tuntia rentouttavia ja jännityksiä purkavia asanoita. Tunnilla käytettiin apuna joogavöitä ja -palikoita, sekä erilaisia tyynyjä, että keho saatiin tuettua oikeisiin asentoihin (varsinkin jälkimmäisessä osuudessa). Opettaja oli Jenny Lauronen Turun joogakoulu Punesta. Tuo kurssi olli mukavaa vaihtelua normaaliin jumpparutiiniin.

Maanantai: Zumba
Tiistai: Lenkkeilyä 10 km, 1 tunti 12 min. (juoksua n. 10 min. kävelyä 5 min. jne). Yksi vauhdikkaampi ja vähän pidempi juoksu-pätkä lenkin aikana.
Keskiviikko: BodyStep ja kuntosalilla patteriharjoitus 3x kaikki sarjat, paitsi kolmosta 2x)
Torstai: Lepopäivä
Perjantai: Joogakurssi (4 tuntia joogaamista)
Lauantai: Lenkkeilyä 10 km, 1 tunti, 7 min. (juoksua 10-13 min. kävelyä 5 min.). Yksi vauhdikkaampi juoksu-pätkä lenkin aikana.
Sunnuntai: BodyBalance ja La Fiesta (tanssillinen, vauhdikas jumppa)

Juoksulenkilläkin alettiin hieman pidentää juoksupätkiä ja lisäksi juostiin molempina lenkkipäivinä yksi pätkä vauhdikkaammin. Ei se silti helppoa ole, kun ei ole juoksua kovin paljoa harrastanut. Toivottavasti polvet kestää...
Iloista alkanutta viikkoa kaikille.

Kommentit

 1. No, huh huh. Minulle tulee jo hiki katsellessa noita sun liikuntasuorituksia, vaikka väitäkin ette ole ehtinyt tehdä paljon mitään =) !

  VastaaPoista
 2. Olen hieman kateellinen sun urheiluille.. itsellä olis myös halua kuntoilla huomattavasti enemmän mutta en okeasti tiedä missä välissä sitä enemmän tekisin. Ainoa mahdollisuudet jotka olen keksnyt on aamulla 5 aikaan tai illalla 22 jälkeen. Satunnaisesti pääsee iltaisin treenaamaan nyt joten jos haluaa päivään saada treeniä on jätettävä ruokatunti välistä.

  VastaaPoista
 3. En muista olenko Marikalta kysynyt, mutta oletko kilpaillut joskus jossain lajissa?

  Peruskuntosi on niin mainio, että olet varmaan ollut joskus ammattiurheilija...:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista :)

  Virpi: Taidan tulla sua juoksuttamaan sinne ehkä jo ensi viikolla? :)

  HeartAndSoul: Harmillista jos ei pääse urheilemaan niinkuin itse haluaisi. Itsekin muistelen aikoja kun poikani oli pieni, ei voinut edes haaveilla lähtevänsä minnekään urheilemaan. Illalla pojan nukkuessa tein pienen yksiön eteisen lattialla steppilaudalla treeniä aina silloin tällöin ;)

  Cashmoney: Tämä nauratti :D En tosiaan ole ollut ammattiurheilija ikinä koskaan. Eikä se mun kunto niin mainio ole, olen sen huomannut noita kymmenen kilometrin lenkkejä tehdessä. Mutta onpa jotain tekemistä tulevaisuudessakin, siis koittaa parantaa sitä kuntoa entisestään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit