Viikon 23/2010 liikunta

Onpa ollut taas kiire töissä, ei ole oikein blogiinkaan jaksanut työpäivän jälkeen, koska koneella joutuu istumaan kaiken päivää ja vähän ylikin. Ensi viikolla helpottaa, kun olen yhden viikon lomalla :) Tosin torstaina oli melkein kuin lomapäivä, koska olin hätäensiapukurssilla koko päivän. Oli tosi kiva päivä, sain kipinän että voisi mennä ihan enempikin ensiapua opettelemaan. Tosin SPRn sivuilla ei näyttänyt löytyvän Oulussa yhtään ensiapukurssia. Pitänee jatkaa etsimistä ja kyselyä.

Tässäpä yhteenvetona viikon liikkumiset:

Maanantai: BodyJam
Tiistai: Juoksulenkki 10 km, 1 tunti 5 min. (juoksua 30 min, kävelyä 5 min, juoksua 18 min, kävelyä 5 min, juoksua 7 min).
Keskiviikko: BodyStep
Torstai: Työmatkapyöräilyä 2 x 7 km (poikkeuksellista, koska normaalisti työmatkani on vain n. 2 km), illalla salilla tunti (puolikas patteriharjoitus) + pyöräilyä  vajaa tunti
Perjantai: Lepopäivä1
Lauantai: BodyBalance aamupäivällä ja BodyJam iltapäivällä
Sunnuntai: Lepopäivä2

Tällä viikolla pääsin kokeilemaan uutta BodyJam ohjelmaa, joka on taas oikein ihana. Jos yhtään vähääkään tykkäätte tanssimisesta niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota Jamia. Aivan huippua, hikistä mutta kivaa :) Tässäpä taas youtube linkki, jossa alussa sarjaa uusimmasta BodyJam 53:sta, videon puolivälin kieppeillä pätkä sykkeenlaskubiisistä (videossa vetäjä yksin tässä), joka on Jami-tunnilla siis tunnin puolivälin kieppeillä ja videon lopussa vielä pätkä edellistä ohjelmaa nro 52, joka sekin oli kyllä kiva :)

Vauhdikasta viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Kävin viimeviikolla tuossa Jamissa. Oli kyllä erittäin mukava tunti. Siinä pitää alkaa käymään aina kun aikatauluun sopii. Tällä viikolla pitäis alkaa tuo uusi ohjelma täälläkin. Yllättävän hyvin pysyi mukana, vaikka en ole aiemmin mitään tanssijuttuja tehnytkään (paitsi kerran sitä Zumbaa, josta en sitten oikein tykännytkään).

    VastaaPoista
  2. Toivoin itsekin ensi kaudeksi BodyJamia omalle salilleni, mutta saa nähdä. Zumba on nimittäin vallannut tilaa muilta tanssillisilta tunneilta ja sitä on jo melkein joka päivä. Tosin sekin on tullut testattua ja uudelleen menen ehdottomasti.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista Suvi ja Mirka! Kiva että olette päässeet tekin tanssi-jumppien pariin :) Zumba on vähän sellainen tunti että riippuu hyvin paljon vetäjästä millainen se tunti on. Jos ensimmäinen kerta ei oikein tunnu kivalta niin kannattaa kuitenkin käydä toisenkin kerran ja vaikka eri vetäjän vetämällä tunnilla (mikäli se on mahdollista). Joskus yllättää miten eri tyyppisiä tunteja eri vetäjät pitävät, vaikka kyseessä olisikin sama jumppa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit