Syksy!


Rakastan syksyä! Aamuisin on aivan ihana pyöräillä töihin tai jumppaan, lämmintä on n. 5 astetta, viileä ilma kipristelee kasvoissa ja ilma on ihanan raikasta. Monet aamut ovat olleet aivan täydellisiä syys-aamuja, kirpeän kuulaita, oikein nautinnollisia aamuja. Eräänä aamuna ripotteli pikkuisen vettä ja taivaalla näyttäytyi aivan täydellinen sateenkaari!


Syksyn tuoksu on myös aivan ihana. Hieman multainen, mutta silti raikas, luonnon tuoksu. Syksyn tuoksua kun saisi pullotettua... meidän kodissa tuoksuisi varmasti syksyltä.


Viime viikon keskiviikkona menimme Pingviinin kanssa Lennun luokse ja vietimme joululahjojenteko-illan. Tosin ensin oli mahtavat tarjoilut (Pingviinillä oli ruokaviemisiä mukana ja Lennulla vielä omat tarjoilut lisäksi!) ja suuren osan ajasta huomion varasti Lennun uusi kisu nimeltä Tiikeri! Aivan ihanan suloinen kisu!


 Tiikeri ihastui Pingviiniin aivan ikihyviksi ja nukkui hänen käsivarrellaan kahvittelun ajan ja Pingviinin käsitöiden teko näytti tältä:


Oikein ihana ilta oli, kiitos rakkaat ystävät!


Torstai-iltana lähdin pomoni kanssa työmatkalle Kuusamon suunnalle ja yövyimme hänen mökillään Ii-järven rannalla. Mikä ihana mökki siellä olikaan aivan koskemattoman luonnon keskellä! En kaipaisi itsekään mökillä mitään kovin kummoisia mukavuuksia, mutta se luonnon rauha... sellaisessa sielu kyllä lepää.

Perjantaina illalla olin takaisin kotona ja lauantain vietimme naisporukan kanssa hauskan illan elokuvien ja ruuan merkeissä. Kävimme katsomassa elokuvan nimeltä Midnight in Paris ja sen jälkeen kävimme syömässä pitkän kaavan mukaan Ravintola Haraldissa. Aika hauska ravintola, kannattaa käydä tutustumassa, mikäli tulee mahdollisuus.


Siinäpä se viikko vierähtikin. Sunnuntaina kävin vielä omalla palstalla. Äitini antamat auringonkukantaimet olivat vihdoin kasvaneet täyteen mittaan ja pellolla minua oli vastassa suuret, kauniit auringonkukat!


 Muutaman nappasin mukaani kotiin maljakkoon ja samalla pelastin vielä todella vihreinä rehottavat yrtit, sekä kaivelin pellosta sankollisen pottuja ja porkkanoita. Tällä viikolla pitää loputkin sadot käydä korjaamassa kyntöauran tieltä pois. Perunoita ja porkkanoita tuli molempia todellakin paljon, olen kyllä satoon enemmän kuin tyytyväinen.


Ihania syksyisiä päiviä kaikille lukijoilleni!

Kommentit

  1. Mun pitää kyllä joskus tunkaista itteni mukaan teidän käsityöiltaan. Näyttää ja kuulostaa niin mukavalta. Tuosta Tiikerin kuvasta saisi vaikka postikortin - aivan ihana!

    Tuo mökkiranta näyttää kyllä aivan mahtavalta paikalta. Oi niitä aikoja, kun vielä pääsi korpeen ihan yksin! Eilenkin tosin kävin metsässä, mutta kyllä sinne meinasi kuulua autonäänet ja törmäsin yhteen rusakkoon ja sitä ajavaan ajokoiraankin! Koitin olla loikkimatta liikaa ettei kenties koiraa seuraava pyssymies ammu minua jäniksenä =D Taisi olla koira ihan vaan yksin liikkeellä ja olen tainnut törmätä ko. kaveriin aiemminkin. Se oli niin vekkuli koira, että käveli takana niin liki, että astui kantapäälle ja lähti kenkä jalasta. Ja aina kun käännyin katsomaan niin luikki heti kauemmaksi turvaan =D

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Virpi mukaan! Mulla meni kyllä lehtien selailuksi viimeksi ihan kokonaan, mutta ehkä se aikaansaaminen ei ole pääasia tässä(kään) :) Kiitos Marika kun kävitte, oli mukavaa! Ihanat kuvat Tiikeristä.

    Syksy on ihan paras! Tosi hyviä kuvia olet ottanut, ihanan syksyisiä. Nyt on kyllä ollut ihana syksy, aamut tosi kauniita. Tällainenkin koiranilma kuin tänään on kyllä ihana välillä, kunhan ei niin pahaksi mene että puut alkaa lennellä.

    Upeita auringonkukkiakin ja muuta satoa. Minäkin kävin kattomassa Pariisi-leffan tietty :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavia kuvia! Minäki tykkään syksystä, enempi jopa kuin keväästä. Varmaan jos liikkuis pyörällä, vesisade saattais riipoa, mutta varsinkin näin autoilijana en löydä syksystä mitään huonoa :)

    VastaaPoista
  4. No joo, en oo postannu salaista projektia, kun esittelin sulle sen jo mun kamerasta! =D

    VastaaPoista
  5. Virpi: kuulostipa ihanalta tuo koira, joka seurasi sinua metsässä :) Tiikeri oli kyllä aivan ihana kisuli!

    Lennu: Kiitos itsellesi, ihana oli käydä ja ilta meni mukavasti! Tiikeri oli kyllä ihana :)

    Pingviini: Kyllä vesisade joskus riipoo, mutta useimmiten tykkään myös siitä :)

    Virpi: En kyllä (valitettavasti!) ehtinyt tajuta mitä sinä siitä kännykästä esittelit! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit