Tunnustus

Sain Sadulta tunnustuksen, kiitos Satu! Olipas ihana yllätys! Blogini on viettänyt muutamia viikkoja aikamoista hiljaiseloa, mutta enköhän tässä pian pääse taas vauhtiin....


Tunnustuksen mukana tulivat seuraavanlaiset kysymykset ja alla vastaukseni:

1. Lempiruoka

Aika mahdoton sanoa yhtä lempiruokaa, koska tykkään hyvästä ruuasta, oli se sitten mitä tahansa. Olen aikojen saatossa kysellyt pojaltani mikä hänen lempiruokansa on ja vastaus on aina ollut, että kaikki ruoka on hyvää. Meidän perheen lempiruoka on siis hyvä ruoka ylipäätään.

2.Lempimakeinen

Kaupan karkeista en oikeastaan tykkää, eikä niitä tule kyllä pahemmin syötyäkään. Makeannälkä lähtee kuivatuilla hedelmillä ja raakasuklaalla. Ne on lemppareita.

3. Lempiluettava

Kaikenlaiset kevytlukuiset romaanit ja elämänkerrat. Luen useimmiten illalla juuri ennen nukkumaanmenoa, joten mitään syvällisiä pohdiskeluja vaativaa tekstiä ei oikein jaksa lukea.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä

Mieluisinta on tehdä lahjoja toisille. Mieluisinta olisi myös, jos aikaa olisi enemmän ja osaisi aloittaa niiden lahjojen tekemisen niin, ettei aika loppuisi kesken tai tulisi kiire. Hyvin mieluista on myös tehdä käsitöitä yhdessä ihanien ystävien kanssa.

5. Lempielokuva

Saako olla kaksi? :) Taru sormusten herrasta -trilogia, joka on kyllä todella huikaisevan hieno ja toisena on pakko sanoa Murmelin päivä ;)

Tällä kertaa en lähetä tunnustusta kenellekään erityisesti, vaan jokainen saa halutessaan napata tämän mukaansa.

Rauhallista sunnuntaipäivää kaikille!

Kommentit

 1. Ihana tunnustus <3
  Tuntuu jotenkin hyvältä, että perhe osaa arvostaa ylipäänsä hyvää ruokaa, eikä olla nyrpistelemässä kaikelle mahdolliselle, kuten nykypäivänä tuntuu olevan "in"..

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea näitä sun vastauksia, vaikkei näistä nyt niin mitään yllättävää paljastunutkaan =D Saa nähdä saanko kommentoitua tännekään. Bloggeri ei anna mun kommentoida kuin valikoituja blogeja (ei ole minun päätöksellä mitenkään valittu, että mitä voin kommentoida ja mitä en, kovasti olen yrittänyt suoltaa kommentteja, kun ei omassa blogissa tapahdu mitään). En tiedä missä boikotissa meikäläinen oikein on =(

  VastaaPoista
 3. Jellona: Meidän perhe ei tosiaankaan ole kovin nirso :) Kiitos kivasta kommentista!

  Virpi: No onpa kumma, ettei mitään uusia piirteitä paljastunut! ;) Toivottavasti bloggerin ongelmat helpottaa, kurja jos ei saa kommentoitua, vaikka haluaisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit