Viikon 36/2011 liikunta

Kiireinen viikko jälleen, mutta mukava kaikin puolin, vaikkei liikkumaan ehtinytkään tavalliseen tapaan. Edellisen viikonlopun olin jälleen reissussa, kurssilla Hämeenkyrössä. Keskiviikko-iltana vierailin Pingviinin luona kynttiläkutsuilla ja torstaina piipahdin Lennun syntymäpäivillä. Loppuviikon liikkumiset sotki flunssa, joka alkaa onneksi vähitellen helpottaa. Lauantai meni melkeinpä vain levätessä ja nukkuessa. Sunnuntai-aamuna osallistuin uuden jumppa-ohjaajan näytetunnille ja otin aika rauhallisesti, koska piti vähäsen tunnustella miltä tuntuu. Aamun jumpasta tuli niin hyvä olo, että illalla kävin vielä fiilistelemässä FolkJam-tunnilla, oli kyllä oikein mukavaa.

Tässä vielä yhteenveto viikon liikkumisesta:

Maanantai: Afropowerdance-Move 30 min + 30 min.
Tiistai: Lepopäivä 1
Keskiviikko: CardioCross 45 min (aamulla)
Torstai: Aamujooga 1 tunti (aamulla) ja pyöräilyä illalla 2 x 11 km
Perjantai: Lepopäivä 2 (sairaana)
Lauantai: Lepopäivä 3 (sairaana)
Sunnutai: BodyStep 20 min + BodyPump 15 min (aamulla) ja FolkJam 1 tunti (iltapäivällä)

Uusi viikko alkaakin taas työmatkan merkeissä. Blogin päivitykset ovat viime aikoina näköjään painottuneet vain näihin liikkumisiin, mutta kunhan uudet päivärutiinit alkavat sujua niin eiköhän päivitystahtikin taas parane. Reipasta alkavaa viikkoa kaikille teille!

Kommentit

 1. Yritähän parantua siellä. Täällä on osa lapsista ynnä mies flunssassa. Mullakin on kurkkukipeä, mutta ei ainakaan vielä mitään sen kummempaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämä flunssa alkaa olla jo menossa ohitse, vaikka vieläkin on ääni painuksissa ja limainen olo. Toivottavasti teidän perhe olisi paranemaan päin myöskin!

  VastaaPoista
 3. Marika, blogissani on jotain sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Blogipoliisi päivää :) Fonttitilanteesta ku on selvitty, niin saanen huomauttaa, että tämä oli vko 36. Ei mulla muuta ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogipoliisi-Pingviini! Mulla oli varmaan räkää niin paljo päässä, että tilttaa... tai sitten se on vaan mun suuripiirteinen luonne, pienet yksityiskohdat ei taida olla mun juttu ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit