NTI IV

Perjantaina Neljän Taviksen Illallinen kokoontui neljännen kerran. Illan emäntä oli loihtinut ihanat herkut ja tunnelmallisessa kynttilänvalossa vietimme iltaa. Kännykällä näpsimäni kuvat eivät todellakaan tee oikeutta ruualle ja tunnelmalle.

Alkuun saimme karpaloiset alkudrinkit ja tuorejuustolla päällystettyjä ruisnappeja.


Pääruuaksi saimme ihania mausteisia hirvenlihapyöryköitä kermakastikkeessa, haudutettua punakaalia ja vuohenjuustosalaattia. Illallisessa oli toteutettu oikein loistavasti kausiajattelua raaka-aineiden suhteen.


Lisäksi tarjoiltiin paahdettuja leipäkolmioita tuorejuuston kera.


Jälkiruuaksi saimme todellakin herkullista valkosuklaa-limerahkakakkua. Tätä vielä santsattiin illan mittaan :)Ilta vierähti tosi nopeasti ja hauskaa meillä kyllä oli. Juteltiin välillä vähän vakavammistakin aiheista, mutta etupäässä hauskoista asioita ja välillä naurettiin aivan kippurassa. Todella ihana ilta, taas kerran!

Illan tähti emännän lisäksi oli Huisku-koira. Rotu taisi olla Tanskalais-ruotsalainen pihakoira... tai jotain sinne päin. Suloinen ja ihana ja seurallinen koira, jonka häntä kyllä huiski koko illan, nimensä mukainen oli tämä koiraneiti. Huisku ei paljon illan aikana makoillut, mutta tämä oli ainoa julkaisukelpoinen otos.


Näin saimme päätökseen ensimmäisen kierroksen meidän Neljän Taviksen Illallisista. Mietittiin paljon erilaisia teemoja seuraaville illallisille ja päätettiin seuraavaksi tehdä illalliskierros teemalla elokuvat. Ensimmäisenä katsomme Taru Sormusten Herrasta -trilogian (tosin yksi osa kerrallaan).

Nyt vaan suunnittelemaan seuraavaa kertaa...

Kommentit

 1. Mä jo ehdin hämmästyä, että kuka teistä jaksaa koko trilogian istua paiakallaan =D.

  Sielläkö kuunneltiin aamulla jumalanpalvelusta? =D

  VastaaPoista
 2. Onneksi Sari Essayah kävi välillä keventämässä tunnelmaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ai juu joku tanskalais-ruotsalainenhan se olikin! Huisku on kyllä ihan ihana ja muutenkin oli ihanaa :) Hyviä kuvia sait, sinulla on hyvä salama kännykässä!

  VastaaPoista
 4. Virpi: Kyllä minä jaksaisin istua! :) Vähäsen aikaa kuuntelin, muttei kuvaa lähtetty, joten en jaksanut sitten loppuun saakka...

  Pingviini: Sanoppa muuta! Siis aivan kippurassa sai kyllä nauraa vatsansa helläksi ;D

  Lennu: Kiitos, ei mitään loisto-kuvia, mutta kyllä noista jotain selvää saa. Sun pitää muistaa seuraavalla kerralla se kamera! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit