Syntymäpäivävaihto

Niinkuin aikaisemmassa postauksessa kerroin, järjestimme sisareni kanssa syntymäpäivävaihdon, jossa molemmat antoivat toiselle 15 sanaa, josta lahjan tekijä sai itse valita 5 sanaa, joihin liittyvät lahjat sitten sai tehdä/ostaa. Yhden lahjan piti olla omatekoinen. Valitsin sisareni antamista sanoista seuraavat: Norja, Vihreä, Susi, Käpy ja Syksy.

Norjaan liittyvää ei ollut oikeastaan kuin lahjan "kääre". Neuloin norjanlipun värit pitkään nauhaan ja nauhan käärin kankaisen (ostetun) leipäkorin ympärille. Korissa oli kookoksen tuoksuiset shampoo ja hoitoaine. Nauhaa tosin voi käyttää vaikka hiusnauhana tai vyönä :)


Vihreää oli tuikkivat, joita hankin jokin aika sitten järjestämiltäni PartyLite -kutsuilta. Tuoksuina taisi olla bambumetsä ja luminen kuusi.


Suteen liittyi ostamani seinäkalenteri vuodelle 2012.


Käpy-sanaan keksin lahjan ihan ensimmäisenä. Ostin pienen, lasisen kakku-kuvun ja täytin sen kävyillä ja valosarjalla. Liimasin vielä kuumaliimalla muutaman kävyn paristo-koteloon koristeeksi (pöydällä).


Suuritöisin lahja, josta olinkin todella ylpeä, oli saksikoriste Syksy. Ristipistomallin nimi oli "syksy". Tämä ei meinannut valmistua millään, pakersin työn parissa vielä kaksi viimeistä yötä aamuyön tunneille saakka.Vaikka työ oli pieni kooltaan, suuritöiseksi sen teki värien määrä. Työssä käytettiin peräti 25 eri väriä. Mutta sinnikkyys palkittiin ja sisareni taisi olla aika yllättynyt, koska en ole mikään ristipistelijä alkuunkaan ja tällaista lahjaa hän ei kyllä osannut odottaa ;) Ostin koristeelle kaveriksi myös sakset Violariumin esittelypöydältä kädentaito-messuilta Oulusta muutama viikko sitten.

Tuo vaihto-juttu oli kyllä oikein mukava. Seuraavalla kerralla tosin yritän aloittaa lahjojen teon ajoissa! (joopa joo, ainahan sitä voi toivoa :D

Kommentit

 1. Käpyjuttu on kyllä upea! Ja kun tiiän, kuinka paljon efforttia tuohon syksyyn on puskettu, nii RESPECT :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Kyllä oli saavutus, että sain tuon valmiiksi, koska tähän asti on sisareni joutunut viimeistelemään yhtä lukuunottamatta kaikki aloittamani ristipistotyöt ;D

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Tosi hauska idea tämä vaihto.:) Saksikoriste on kaunis, kuten myös sakset.

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän hieno vaihto teillä, kyllä olit reipas kun sait valmiiksi tuon ristipistotyön :)

  Sait tosi ihania synttärilahjoja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit