2012

Mikä vuosi takana! Tänään mietin blogiani... Nimesin sen alunperin sen perusteella, että poikani lapsena kutsui minua murmeliksi ja toiseksi siksi, että silloin blogin alkuaikoina tuntui, että elämäni on niinkuin Bill Murrayn esittämällä Phil Connorsilla, että sama päivä toistuu ja toistuu. Mutta tuosta ajasta tuntuu olevan niin kauan, moni asia on muuttunut, eikä vähiten minä itse.

Tänäkin vuonna olen koittanut elää yhä enemmän hetkessä. Nautin siitä mitä on, enkä ole turhia murehtinut. En ole murehtiva luonteeltani, vaan minua voisi jopa kuvailla iloiseksi ja onnelliseksi. Siltä on tuntunutkin, vaikka kaikki ei aina olekaan mennyt niinkuin elokuvassa (tai ehkä onkin vain hyvä, ettei ole tapahtunut niinkuin elokuvassa!).

Kulunut vuosi on pitänyt sisällään niin valtavan paljon kaikkea... uusia harrastuksia, uusia ystäviä, uusia elämyksiä, pojan vanhojenpäivä lukiossa ja ajokortti, oma työttömyys (taas) ja pieniä työkeikkoja oman ammatin ulkopuolelta, neuvotteluja ja suunnitelmia uusista töistä, jotka ei sitten toteutuneet, uusi koti, uusia unelmia ja suunnitelmia.... Aivan ihana vuosi!

Tässä vielä muutama kuva minulle rakkaista asioista kuluneen vuoden aikana (vain muutamia mainitakseni).

Poikani, ylpeä olen hänestä, hän on niin "kiltti". (kissa kuvassa on Lennun, ihana kyllä sekin :)

Vanhempani ja siskoni perheineen (kuvassa heiltä saamiani joululahjoja, siskoni tekemiä ristipistotöitä ja äitini neuleita).
Tavikset (kuva tee-hetkestä uusimman jäsenemme Sadun illalliselta).

Uinti ihanan ystävän kanssa juoksulenkin jälkeen.
Meri!
Napsu.
Töppö.
Hetket, ne kaikki pienet.

Pian alkaa uusi vuosi ja mitä kaikkea ihanaa se tuokaan tullessaan.. Eläkäämme päivä kerrallaan, nauttien jokaisesta hetkestä.

Toivottavasti teidän kaikkien uusi vuosi toisi mukanaan paljon ihania asioita, olivat ne sitten pieniä tai suuria.


Kommentit

 1. Voi kun ihania kuvia ja ihania asioita! Kiitelläänkö taas vuorotellen toisiamme :) Kiitos! Ihanaa uutta vuotta!

  Lennu

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta vain sinnekin. Olen aivan varma, että tuleva vuosi on täynnä kaikkea uutta ja ihanaa - ainakin sinulle =D. Täällä mennään ihan viime vuoden malliin...

  VastaaPoista
 3. Lennu: Kiitos, kiitellään varmaan aina puolin ja toisin :)

  Virpi: Kiitos, kyllä jännityksellä odotan uutta vuotta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit