Itsenäisyyspäivä - korttiaskartelua ja kakunleivontaa

Itsenäisyyspäivä vierähti oikein mukavasti. Vähän kymmenen jälkeen aamupäivällä ystäväni Satu ja Pingviini tulivat meille ja monta tuntia kului mukavasti korttiaskartelujen ja neulomusten merkeissä.

Sadun hedelmä-juustosalaatti.

Satu toi mukanaa aivan ihanaa salaattia, jossa oli paria erilaista vihreää salaattia, viinirypäleitä, päärynää ja kahta eri juustoa. Pingviini puolestaan toi sipsejä ja dippiä ja itse olin leiponut aamulla kakkua. Ensin joimme teetä ja söimme ja sen jälkeen aloimme Pingviinin kanssa suunnitella kortteja. Satu ei ole kortti-askartelusta (vielä) innostunut, joten hän kutoi sukkaa (Satu on aika hirmu kutoja:  sukkia, huiveja ja muitakin neuleita syntyy uskomattomat määrät).


Joulukortti.

Suunnitteluvaihe on korttien teossa kaikkein vaiken. Mutta kun sitten lopulta keksii sen mallin, minkä mukaan lähtee askartelemaan niin sitten loppuhomma onkin ihan leppoisaa tekemistä ja mukavaa näpertelyä.

Jokainen kortti on erilainen.

Ystävät lähtivät koteihinsa iltapäivällä ja itse pyykkäsin ja sen jälkeen katselin linnanjuhlia ja jatkoin askartelua ja käsitöiden tekoa.

Olipas kaikenkaikkiaan leppoisa ja mukava päivä.

Toivottavasti sinullakin oli mukava itsenäisyyspäivä.

Kommentit

 1. Mukava päivä oli täälläkin. Tosin miehen työpuhelin herätti kuudelta muistutuksella, että on vapaapäivä :D Söin aamupalan, join kahvin ja kömmin takaisin peiton alle jatkamaan hiukan unia. Ehdin kuitenkin vielä leipoa joulupullaa, tehdä kanttarelli-jauhelihamurekkeen ja satsin smoothieta sekä tekemään pitkän kävelylenkin. Niin ja jäälyhdyn laitoin myös. Loppuilta meni linnanjuhlia katsoessa ja myssy- neulomusta aloitellessa.

  VastaaPoista
 2. Kuulostipas tosi kivalta päivältä, lisäksi korttiaskartelu ja neulominen on tosi pop, omasta mielestäni. :)

  Meillä päivä vierähti melkein kokonaan anoppilassa, pienin vietiin sinne viikoksi "talvilomalle" niinkuin hän itse sanoo. ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja valmistui. Olisi ollut ihan mielenkiintoista nähdä niiden vierailijoidenkin tuotoksia =D

  VastaaPoista
 4. Trina: Kuulostipa ihanalta sinunkin itsenäisyyspäivä ja tekemäsi ruoka herkulliselta! Jäälyhdyt on ehkä kauneinta, mitä voi olla pimeässä talvi-illassa...

  Kanaemo: Kiitos, askartelut ja käsityöt on kyllä ihanaa puuhaa. Juhlapäivänäkin :)

  Virpi: Kiitos! Pitääpä sinulle esitellä Pingviinin tekemä ihana kortti, kunhan nähdään ensi kerralla (sain nimittäin sellaisen joulukorttin itsellenikin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit