Viikonloppu tuli ja meni

Siskolta saamani tuliaispaketti ja itsetehty joulukortti.

Viime perjantaina sisareni tuli kylään lastensa kanssa. Olipas mukava viikonloppu! Perjantaina kiertelin kaupungilla vanhimman kummityttöni kanssa. Hänellä oli vasta syntymäpäivä ja siskoni oli antanut tytölle synttärirahaa vaateostoksiin. Toppeja, paita, housut ja kengät sitten lopulta löytyikin :)
Lauantaina vietin mukavan päivän lasten kanssa Tietomaassa ja sunnuntaina vieraat sitten lähtivät kotiin. Toivottavasti nähdään kohta taas uudelleen.

Joulunpunainen villakangas tunikaa varten.

Tuliaiskirja ja kirjan ohjeella leivottuja näkkileipiä.

Siskoni toi aivan ihania tuliaisia, jälleen kerran! Sain aivan ihanan paketin, jonka kätköistä paljastui ihanan punaista villakangasta. Tästä valmistuu tunika :) Lisäksi sain kirjan Kotilieden parhaat keitot & leivät. Tämän kirjan ohjeella leivoin jo näkkileipää sunnutai-aamuna. Tuli tosi hyvää!

Kommentit

 1. Kiitos vaan ihanasta viikonlopusta, vaikka tuntuu siltä, että tämä oli kyllä aika törkeää siskonhyväksikäyttöä =D Siis kiitos ja kumarrus sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 2. Vauhdikasta joulua (tiedän että luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita) ja työntäyteistä uutta vuotta (sitäkin varmaan on luvassa, joskin toivon, että se TOSI TOSI mielenkiintoista myös)

  VastaaPoista
 3. Me tehtiin noita näkkileipiä täälläkin ja ihania olivat! Varmaan tehdään vielä monta kertaa, sen verran hyvin hävisivät :)

  Lennu

  VastaaPoista
 4. Virpi: Kiitos teille, mukava on kun kävitte ja ihana oli lasten kanssa päästä Tietomaahan! Olisko se jonkinlainen perinne jo, kun oli toinen kerta näillä järjestelyillä? :) Ja vauhtia joulussa riittikin, se kirkko & joulupukki oli kyllä aika jännittävää! :D

  Lennu: Kiva että tykkäsitte :) Ne oli meistäkin tosi hyviä :) Postaan muillekin ohjeen lähiaikoina...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit