Ensimmäinen luukku

Joulunodotus... voi että se on ihanaa! Mikä voikaan olla parempaa, kuin valmistella ja odottaa jotain ihanaa tapahtuvaksi. Joulun valmistelu on ihan parasta, saa touhottaa niin paljon kuin haluaa (tai olla touhottamatta, ihan jokainen omalla tyylillään).

Joulukalenteri.

Viime vuonna sain ystävältä aivan ihanan yllätyksen: itse tehdyn joulukalenterin! Jokaiselle aamulle oli uusi paketti avattavana, olipas aivan ihanaa. Myös sisareni oli saanut samanlaisen kalenterin ja joulun jälkeen siskoni sanoi, että tekisimmekö seuraavana jouluna tälle ystävälle samanlaisen kalenterin. Ihana ajatus ja niinpä eilen paketoin joulukalenterin yllätyksiä ja vein ystävällemme. Voi miten ihana yllättää rakkaita ystäviä! :) Sain itse häneltä partiolaisten adventtikalenterin. Olen sellaisen monena vuotena ostanut, mutta tänä vuonna kukaan partiolainen ei minulle sellaista kaupannut. Sain nyt sitten kuitenkin omani ja aamulla avautui ensimmäinen luukku :)

Täältä löytyy partiolaisten joulukalenterit koko historian ajalta, kauniita, eikö vain? Tällä partiolaisten adventtikalenterilla on ollut todella pitkä perinne Suomessa.

Ihanaa joulun odotusta kaikille.


Kommentit

 1. Onpa hieno joulukalenteri-idea! Aivan kuin olisi joulu joka päivä, kun saa avata paketin.

  VastaaPoista
 2. Kivoja paketteja teit =D

  VastaaPoista
 3. Trina: Ystäväni tosiaan tuollaisen kalenterin minulle antoi viime joulukuun alussa ja siitä se ajatus tällaisen tekemiseen sitten lähti :)

  Virpi: Kiitos! Hyvä että oli sinulta ihania yllätyksiä, mitä paketoida! :)

  VastaaPoista
 4. Minä sanon vain että ISO kiitos kun en muutakaan osaa :) Ihanaa!

  Lennu

  VastaaPoista
 5. Lennu: Kiitos itsellesi, tätä oli aivan ihana värkkäillä! (ja ideahan varastettiin sinulta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit