Juhlahuivi ja rannekoru

Tekasinpa vielä siskolleni pitkän, suorakaiteenmutoisen juhlahuivin ryppytaftista ja vähän kirjontaa ja helmiä koristukseksi. Ajattelin että nopsastihan tämmöisen tekaisee, muttei se ihan niin sitten ollutkaan, koskapa tuo helminäpertely ja kirjailut, vaikkakin yksinkertaiset, veivät yllättävän paljon aikaa. Ihan tyytyväinen en lopputulokseen ollut, koska vanha ompelukoneeni päätti alkaa oikuttelemaan kaiken kiireen keskellä ja ala-lanka teki ikäviä mutkia ompeleeseen. Mutta sisareni vanhin tytär oli kuulemma ihastunut huiviin, joten jospa sille jotain käyttöä sitten kuitenkin löytyisi :)


Kun kerran vauhtiin pääsin, niin teinpä vielä yhteensopivan rannekorun sinisistä makeanvedenhelmistä ja hopeanvärisistä välihelmistä.


Valitan kuvien laatua, nykyisellä kännykälläni ei lähikuvat onnistu.

Kommentit

 1. Kauniita molemmat! Tuo huivi ei näytä tosiaankaan kovin nopsatöiseltä :)

  VastaaPoista
 2. Lennu: Kiitos. Suunnittelin tekeväni oikein runsaat helmikirjonnat huivin molempiin päihin, mutta piti lopulta tyytyä vähän vähempään :)

  VastaaPoista
 3. Helmikirjailua en ole koskaan edes kokeillut, en tiiä riittäisikö mulla sellaiseen ees kärsivällisyyttä .. Kauniilta kyllä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Eve: Kiitos! Kyllä minunkin kärisvällisyys sitten loppui ja piti vähän yksinkertaistaa alkuperäistä suunnitelmaa. Mutta vähemmälläkin tulee kyllä kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno on huivi ja rannekoru - käytössä ovat olleet jo molemmat. Ne säärystimetkin ovat olleet Elsalla koulussa, kun ne on NIIIIN ihanat! Ehkä mä saan joskus lainata niitä =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit