Tunnustus

Sain Jellonalta tällaisen tunnustuksen. Kiitos Jellona :)Tunnustuksen sääntöjen mukaan minun pitää tunnustaa 7 asiaa ja laittaa tunnustus eteenpäin seitsemälle blogille.

Tämä näkyy jo pyörineen aika monessa blogissa, joten kaikki jotka tähän postaukseen kommentoivat, ottakoon haasteen vastaan (elleivät ole jo aiemmin vastanneet). Mielenkiinnolla odotan tuleeko yhtään kommenttia ;) Lupaan kyllä käydä lukemassa kaikkien kommentoijien kootut tunnustukset.

Tässäpä omani:
 1. Olen erittäin laiska siivoamaan, mutta tykkään järjestellä kaappeja. Kaappien siivouksessa saa näkyvää aikaan, kun taas lattioita kuuratessa se lopputulos toki näkyy, mutta vain hetken. Lisäksi on mukava aika ajoin tutkiskella niitä kaikkia tavaroita joita kaapeissaan säilöö.
 2. Luomu-intoilu ja lisäaineiden välttely aiheuttaa joskus kaupassa aikamoisia ongelmia. Siispä käyn ruokaostoksilla useammassa kaupassa ja hamstraan aina kunkin kaupan luomutarjontaa (mikäli siis kyseessä tuote, joka säilyy vähänkään kauemmin).
 3. En ole Facebookissa, enkä aio liittyäkään. Tämä siksi, että pidän kyseistä sivustoa itselleni täysin turhana ja se veisi minulta aikaa joltain muulta tärkeämmältä (ja tällä hetkellä pidän sohvalla löhöämistäkin itselleni tärkeämpänä, koska netissä tulee roikuttua ihan riittävästi muutenkin).
 4. Jos vahingossa näen ilmoituksia tai vaikkapa vain ajattelen löytöeläimiä, nälkää näkeviä lapsia tai onnettomia ihmisiä, tulen surulliseksi ja haluaisin auttaa niitä kaikkia. Tiedän ettei se ole mahdollista, mutta jos olisi niin sen tekisin!
 5. Työkaverini pitävät minua "henkisenä äitinään", koska huolehdin muista ja joskus lahjonkin sekä vien leivonnaisia kaikkien iloksi. Minua pidetään myös erittäin iloisena ja positiivisena ihmisenä. Sellainen tunnen kyllä itsekin olevani :)
 6. Yllä mainitut työkaverit ovat pian entisiä työkavereita, koska irtisanoudun työstäni ensi maanantaina. Syynä tähän on työpaikkani vähän aikaa sitten päättyneet yt-neuvottelut, organisaatiomuutos ja oman työtehtäväni lakkauttaminen, jonka myötä minulle on tarjottu eropakettia, jonka aion ottaa vastaan. Ei, minulla ei ole mitään tarkempia tulevaisuuden suunnitelmia, tai oikeastaan niitä on paljonkin. Avoimin mielin katson mitä elämä tuo eteeni :)
 7. Olen sikäli hieman masokisti, että tykkään liikkua ns. "kieli vyön alla". Saan tosi mahtavat fiilikset rankasta treenistä. Mutta viime aikoina olen koittanut ottaa ohjelmistoon myös rauhallisempia lajeja ja olen huomannut että myös niistä tulee hyvä olo.
Kun vauhtiin pääsi, niin näitähän olisi tullut vaikka kuinka! Mutta innolla siis odotan kommentteja tähän postaukseen ja haasteen vastaanottajia! :) Mukavaa viikon jatkoa kaikille teille!

Kommentit

 1. Onneksi olkoon rohkeudesta !! Kaikki tuttavani, jotka ovat ottaneet eropaketin vastaan, ovat olleet tyytyväisiä ratkaisuunsa.

  VastaaPoista
 2. Wau! Ihailen ihmisiä, jotka osaavat ja uskaltavat heittäytyä elämässään eteenpäin! :) Olen itse todellakin heittäytyjä, enkä ole koskaan oikein kunnolla joutunut katumaan päätöksiäni. Olen aina ajatellut, että kun yksi ovi elämässä sulkeutuu, avautuu (ainakin) kaksi ovea tilalle. Myöskin olen sitä mieltä, että elämä kantaa, vaikka olenkin työskennellyt lujasti ja joutunut myös luopumaan paljosta oman nykytilanteeni eteen. Onnea sinulle hienosta ja rohkeasta päätöksestä! :)
  Ja kiitos tunnustuksesta, nappaan sen mukaani! ;)

  VastaaPoista
 3. Töiden loppuminen tuo uusia mahdollisuuksia. itse ole kokenut hyväksi nämä pätkätyöt. välillä saa hengähtää ja sitten kun on töissä, töitä tehdään kovasti. minulle on tarjottu ja suorastaan kerjätty vakituista työtä, mutta olen aina kieltäytynyt- minulle se ei sovi, haluan säilyttää vapauden. tosin, jos jokin unelmatyöpaikka tulisi kohdalle, saattaisin harkita.

  kiva kuulla, että tästä maasta löytyy joku muukin joka ei ole naamakirjassa!

  sori ettei ole isoja kirjaimia, kissa on sylissä ja pitää kirjoittaa yhdellä kädellä :)

  niin ja en nyt ota haastetta vastaan...sori

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä ;)

  Mukava lukea näitä tunnustuksiasi.. kuulostat ihanalta ja rohkealta ihmiseltä <3

  VastaaPoista
 5. Olipas taas mielenkiintoisia "paljastuksia". Tykkään lukea näitä. Itsekin juuri listasin jotain omaan blogiini.

  Onnea uuteen elämään! Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä keksit tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 6. Marika: Kiitos paljon rohkaisevasta viestistä! Välillä tekemäni ratkaisu pelottaa ja välillä olen valtavan innoissani :)

  Kanaemo: Kiitos, olipa ihana kommentti :) Ja kiva kun otit haasteenkin vastaan!

  Trina: Ihanat kommentit jatkuu, kiitos :) Jännityksellä suuntaan tulevaan. Tosi mukava kuulla, että on muitakin, jotka eivät tuolla naamakirjassa ole :)

  Jellona: Kiitos paljon! :)

  Mirka: Kiitos, kyllähän näitä tunnustuksia olisi kirjotellut vaikka kuinka! Pitääkin käydä lueskelemassa mitä sinä olet kirjoitellut! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit