Yhteenvetoa vuoden 2010 lopun liikkumisista (viikot 50, 51 ja 52)

Olipa niin paljon kiireitä joulun alla ja vuoden vaihteessa, ettei ehtinyt postailla edes niitä tavanomaisia urheiluyhteenvetoja. Tuskinpa nämä niin tavattomasti lukijoita kiinnostavat, mutta tykkään laittaa näitä itselle ylös kuitenkin.

Viikolla 50 kävin BodyJamissa, Zumbassa, BodyStepissä ja BodyPumpissa ja tämän jälkeen tulikin pumpista taukoa tähän päivään saakka... ja sen kyllä huomasi! Pumppi on sellainen laji, että sitä pitää ehdottomasti harrastaa säännöllisesti,1-3 kertaa viikossa. Jos pumpissa käy vaan silloin tällöin saa "palkkioksi" aikamoiset lihasjumit, jotka voivat pahimmassa tapauksessa tappaa kiinnostuksen koko lajiin. Kuluneen vuoden aikana olen itse käynyt pumpissa aika vähän, mutta tarkoituksena olisi ottaa se takaisin viikko-ohjelmaan. Kerta viikossa, se olisi tavoite.

Viikolla 51 eli jouluviikolla kävin taas BodyJamissa, ratsastamassa sekä kokeilin uutta jumppaa nimeltä freepower. Aika kiva uutuus oli tuo tunti. Kirjoitan uuden vuoden ensimmäisen jumppa-postauksen yhteydessä enempi esittelyä sitten tästä uudesta jumpasta. Ratsastustunneilla on ollut viime viikkoina aika kylmät oltavat, niin myös jouluviikolla. Lisäksi ratsastuksenopettajamme ilmoitti, ettei hän jatka enää vuodenvaihteen jälkeen opettajana tallilla. Uutinen oli aika surullinen, koska kaikki olemme tykänneet opettajastamme tosi paljon. Mutta aika näyttää miten uuden opettajan kanssa alkaa sujumaan.

Jouluna vain rentouduttiin kotipuolessa äidin herkkupöytien ääressä. Tapaninpäivänä sitten singahdettiin Ylläkselle,  missä tulikin käveltyä kolmena päivänä n. 2 tunnin lenkki ja lisäksi kahtena päivänä hiihdettyä kahden tunnin lenkki. Lisäksi vielä tiistai-yönä se Yllästunturin päälle kapuaminen. Tuli ainakin oltua ulkona, oli mukavan erilainen viikko.

Uudelle vuodelle ei ole mitään sen ihmeellisempiä suunnitelmia tai tavotteita. Tosin olisi mukava ehtiä urheilemaan enemmän ja etsimään parempaa oloa kaikin puolin. Mutta ilman sen kummempaa pingotusta.

Mukavan reipasta alkanutta vuotta kaikille teille ihanat lukijani!

Kommentit

 1. Kiinnostaa kiinnostaa urheiluyhteenvedot! Odotan freepower-esittelyä innolla, mietin että josko sinne uskaltautuisin myös :) Kuulostaa tosi mukavalta.

  VastaaPoista
 2. Lennu: No kiva että nämäkin kiinnostaa :) Kyllä sinne freepoweriin kannattaa uskaltautua, helppoja liikkeitä ja hiki tulee takuulla. Kirjoittelen esittelyä huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Kivakiva että esittelyä tiedossa! Kiitos mukavista blogikommenteista :) Kävin afro + move -tunnilla eka kertaa eilen aamulla, jestas mikä tunti ja miten hauskaa, tänään tuntee käyneensä :D

  VastaaPoista
 4. Lennu: Kiitos, kiva on kyllä välillä käydä sun blogissa kuikkimassa mitä ihanuuksia siellä oikein askaroidaan.

  Afro-move ja muut tuollaiset yhdistelmätunnit, joissa ensin puoli tuntia tehdään aerobista lämmittelyksi ja toinen puoli tuntia on jotain lihaskuntoon liittyvää, on kyllä tosi kivoja tunteja. Monet lisäksi myös valtavan kivoja, niinkuin sanoitkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit