Piirtelyä pitkästä aikaa

Taannoinen museo-käynti sai inspiraation heräämään pitkästä aikaa ja tein muutamia pikaisia piirtely- ja maalauskokeiluja lyijy- ja akvarellikynillä. En ole mitenkään lahjakas piirtäjä, puhumattakaan maalaamisesta, mutta jos taitoa harjoittaisi säännöllisesti niin saisin varmaan aikaan ihan kohtalaisiakin kuvia. Mutta ei se lopputulos aina ole palkitsevinta vaan itse tekeminen ja uusien asioiden kokeileminen.


Tein pari pikaista yritelmää koittaen piirtää ja maalata kankaan liikkeitä.


Tein myös koevedoksen aiheesta "Joulukortti".


Sitten yritin alkaa piirtää kasvoja, ne ovat minusta vaikeat piirtää, mutta huomionkipeä kissa tuli paperin päälle makaamaan, joten aloinkin piirtämään kissaa.


Kissa tosin teki hommasta haasteellista.... kynästä lähti niin kiva ääni, että sitä oli pakko aina välillä läimiä tassulla.


Oikein hyvää isänpäivää kaikille isille!

Kommentit

 1. Jaa, että et muka ole lahjakas piirtäjä. Salli mun olla PALJON erimieltä =D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain kovasti sisko :) Piirtäminen on valitettavasti taito, joka tahtoo ruostua, jos sitä ei tee. Nyt sain onneksi inspiraation, koitan alkaa taas piirrellä, jos sitä sitten kehittyisi :)

  VastaaPoista
 3. Siis ihania piirtelyjä, olen Virpin kanssa täysin samaa mieltä, olet näköjään tosi taitava piirtäjä! Kivoja kuvia ja postauksia täällä muutenkin paljon nyt. Ihania korttejakin olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Lennu: Kiitos! Välillä saan jopa postailtuakin jotain ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit