Rautakuulan heilutusta luvassa...

Muutama viikko on ollut jumppa-rintamalla hiljaista. Töiden jälkeen yleensä haluaa kotiin, eikä sitten useinkaan huvita illalla lähteä enää jumppaamaan. Kovin pitkää aikaa ei huvita sohvaperunana olla, tulee raihnainen olo. Sunnuntaina Pingviinin kanssa kävellessä sain sitten kuningas-ajatuksen kahvakuulasta ja tänään oli ihan pakko töiden jälkeen käydä pari kuulaa hakemassa kotitreenejä varten.


Ei ehkä omaan käteen kaikkein parhaimmat ole nuo Karhun kuulat, mutta koska kaupassa missä kävin ei ollut muitakaan, otin sitten kuitenkin nuo. Kyllä näillä varmasti hyvin ainakin alkuun pääsee.

Kotiin päästyä oli sitten pakko heti vähän heilutella kuulaa ja esitellä pojalle loistavia kuulaliikkeitä, kuten turkkilainen ylösnousu, tuulimylly ja erilaisia heilureita.

Nyt voin sitten yrittää treenata välillä kotonakin, jos en pääse tai jaksa lähteä jumppaan. Ihan ensikertalaisille en kahvakuula-kotitreenejä suosittele. Kannattaa käydä ensin ainakin muutaman kerran ohjatulla kahvakuulatunnilla, että saa tekniikkaan neuvoja eikä mene paikat niin helposti rikki. Onneksi minä tunnen yhden huippu-hyvän ja mukavan kahvakuulaohjaajan, keneltä voin kysellä hyviä treenivinkkejä :)

Reipasta loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Ja noi kuulat sitten lukkojen taakse, kun meidän porukka on tulossa =D

  VastaaPoista
 2. Ja ettei heiluttele tavaroita rikki :) Ainakin kun mie jumppan kotona ja heiluttelen käsiä, osuu aina johonkin lamppuun.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea! Minä en uskalla kyllä kuulia vielä tällä kokemuksella kotiin ostaa, enkä ole pitkään aikaan päässyt kahvakuulailemaan edes, milloin mentäisiin? :)

  VastaaPoista
 4. Jee, siitä se kuulakokoelma lähtee laajenemaan! ;)

  Ihan kuningaslaji, kun välineiden säilyttämiseen ei tarvi tolkuttomasti tilaa, ne ovat lähes ikuisia ja tehokkaan treenin voi tehdä lyhyessäkin ajassa silloin kun itselle parhaiten sopii.

  Mukavia treenejä! :)

  VastaaPoista
 5. Oi,kuulostaa kivalta..jospa joskus kokeilis..

  VastaaPoista
 6. Paljonko muuten kuulat maksoi? Määki ostan. Pyydetään sitten se huippu hyvä ja mukava kuulaohjaaja pitämään meille yksityistunti meidän takapihalla. Ruokapalkalla ;) (minä ostan ainekset ja sinä teet ;))

  VastaaPoista
 7. Virpi: :D

  Trina: Joo, ehkä paras heilutella kuulia pihalla :) Pihalla treenaaminen on muutenkin aivan huippua ja noiden kahvakuulien kanssa se onnistuu loistavasti.

  Lennu: Sovitaan vaan aika ja mennään! :)

  Satu: Kiitos! :) Itsekin olen jäänyt koukkuun tuohon kuulailuun. Ja aivan totta tuo, että eivät vie paljon tilaa, ei tarvitse ostaa kuin ehkä yhden kerran ja kuulat on helppo kantaa vaikka pihalle, minä kun tykkään kuulailla ulkosalla(kin) :)

  Riitta Sinikka: Kivaa on, kannattaa kokeilla!

  Pingviini: n. 60 € maksoi nuo kaksi. En nyt muista muiden kauppojen hintoja, mutta noilla nurkilla hinnat pyörii. Ja ehdottomasti toteutetaan tuo sinun ehdotus! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit