Viikon 46/2011 liikunta

Eipä edelleenkään määrällä pilattu liikuntaviikko, mutta ehkä laadulla. Laadulla sikäli, että oli oikein mukavaa liikuntaseuraa jokaisella kerralla. Eilen kävin kokeilemassa tankotanssia ja olihan se aika hauskaa. Voisi käydä kyllä uudestaankin, vaikka muutamia mustelmia tunnilta tulikin (se on kuulemma enemmän sääntö kuin poikkeus tuossa lajissa). Jos tankotanssi on outo tuttavuus niin käykää vaikka ihailemassa maailmanmestari Oona Kivelän tankotanssia. Ihan tuollaisia liikkeitä ei ensimmäisellä tunnilla kyllä tehty ;)

Tässä vielä viikon yhteenveto:

Tiistai: BodyPump 45 min (aamulla)
Perjantai: HotYoga 1 tunti (aamulla)
Lauantai: FolkJam 30 min + Balletone 30 min (aamupäivällä) ja tankotanssi 75 min (iltapäivällä)
Sunnuntai: Vesijuoksu 45 min. (aamulla)

Mukavaa viikonalkua!

Kommentit

 1. Liikkumiset sujuvat kyllä paljon mukavammin hyvässä seurassa, ikäänkuin huomaamatta. Olet näemmä vaihtanut profiilikuvan ja blogin ilmeen. Nyt vasta huomasin =D

  VastaaPoista
 2. Oi, tankotanssiminen on mun salainen haave !! Tanssijoiden käsivarsia ja kropan hallintaa ihailen suunnattomasti. Ehkä sitten muutaman kymmenen kilon päästä....Missä muuten kävit sitä treenaamassa ?

  VastaaPoista
 3. Virpi: Totta, hyvä seura on kyllä huippu juttu monessakin asiassa!

  Marika: Kävin tanssikoulu Sulavassa. Monen ikäisiä ja kokoisia ihmisiä siellä tunnilla oli, eikun rohkeasti kokeilemaan joskus! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit