NTI VII

Neljän Taviksen Illallis-porukka kokoontui jo seitsämännen kerran Lennun toimiessa illan emäntänä. Pakkasen paukkuessa reilussa parissa kymmenessä kurvailimme illan pimeydessä Lennun luo ja aivan ihana puu-uunin lämpö vastaanotti meidät jo eteisessä. Vastaanottokomiteaan kuului myös nuori kisu Tiikeri, jonka seurasta saimme nauttia koko illan. Kuinka ihanan seurallinen kissa tuo Tiikeri onkaan!

Alkoholiton alkudrinkki.

Alkuruokaherkut tarjolla.
Päivällinen oli katettu Lennun tunnelmalliseen olohuoneeseen, jossa meillä sitten vierähtikin useampi tunti, jälleen kerran. Ihanaa seuraa ja ihanaa ruokaa ihanan tunnelmallisessa ympäristössä. Voisiko parempaa enää ollakaan?!

Alkusalaatti.
Alkuruuaksi Lennu oli loihtinut salaattia, jossa oli maistuva kastike ja mantelirouhetta! Tämän idean kyllä varastan itselleni :) Lisäksi emäntä oli 10 minuuttia ennen vieraiden saapumista saanut idean tehdä tuoretta leipää! Aika huippu-suoritus, sanon minä! Leipä oli aivan ihanaa teeleivän tyyppistä leipää. Todella pehmoista ja maukasta. Resepti oli tyyliin "vähän sitä ja vähän tuota ja ripaus vielä jotain".

Pääruokana aurajuustoinen kanaruukku.
Pääruuaksi oli aurajuustoinen kanaruukku, jossa oli kerroksittain riisiä, kanaa, paprikaa, aurajuustoa ja persikkaa. Mausteita tietenkin myös, tämä oli tosi hyvää.

Daim-kakku.
Jälkiruuaksi oli daim-kakkua, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus ja aivan uskomattoman hyvää! Tätä kyllä teen pian itsekin :)

Aika kuluu kuin siivillä, kun seura on mitä parhainta. Meidän tavis-porukka on kyllä ihan huippu, vaikka aika uusia tuttavuuksia toisillemme olemme. Silti näistä naisita on tullut minulle yksiä parhaimmista ystävistäni :) Tämä on kyllä osoitus siitä, että joskus kannattaa vain heittäytyä, tarttua johonkin "päättömään" ideaan (kiitos Pingviini! :D taikka keksiä jokin oma juttu ja pyytää kivalta vaikuttavia ihmisiä mukaan. Siitä se homma lähtee ja hyvässä lykyssä saa itselle uusia ja ihania ystäviä ja ainakin uusia, rikkaita kokemuksia.

Manteli.

Tiikeri.

Kommentit

 1. Ihana kirjoitus :) Minusta sun kuvat on tosi hyviä ja selkeitä, vaikka toisin väitit. Se on vaan aina ruoho vihreämpää ja kuvat parempia aidan toisella puolella ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania tuollaiset illat!! Mie niin toivoisin, että saisin ystävien kanssa järkättyä edes silloin tällöin tuollaista. Kaikilla tosin on pienet (tai pikkuisen isommat) lapset, työt ja hevoset... Eli niihin hevosiin se kaikki vapaa aika meneekin, niin minullakin.
  No, jos vaikka tähtäisi eläkepäiviin tuollaiset nautiskeluillat. ;)

  Kivoja kuvia ja ihanan näköisiä herkkuja. Ja aivan MAHTAVA tuo Tiikeri!! Melkein kuulee kuinka se kehrää... Ihana kissa!

  VastaaPoista
 3. Olettepas te taas herkutelleet =D

  VastaaPoista
 4. Nuo kissat ovat supersöpöjä :)

  VastaaPoista
 5. Pingviini: Kiitos!! Ihana oli sinunkin kirjoitus, sinulla on kyllä sana hallussa ihan erityisellä tavalla :)

  Kanaemo: Kiitos! Valitettavasti useilla perheellisillä ihmisillä on niin paljon kaikenlaista menoa, ettei aina yhteistä aikaa tahdo löytyä ihan helposti. Meidänkin tavis-porukalla on joskus hieman vaikeuksia löytää yhteistä aikaa, kun lähes kaikilla on myös työ, joka vaatii iltoja töissä, mutta aina sieltä jostain joku yhteinenkin ilta löytyy :)

  Tiikeri oli kyllä todella suloinen kissa, kuin myös Lennun muut kissat :)

  Virpi: Totta... aina on luksusta päästä toisten valmistaman aterian ääreen ja kun ne ovat vieläpä olleet aivan ihania ja herkullisia kaikki!

  Piparipulla: Kissat on kyllä ihania ja suloisia! :)

  VastaaPoista
 6. Sana hallussa, iik, ihanasti sanottu ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit