Vanhojen tanssit 2012

Short cake.
(Kuvia voi klikata suuremmaksi)
Loppuviikosta oli meidän perheessä jännät paikat, koska pojallani oli lukiossa vanhojen päivä. Torstai-iltana tanssittiin koululla kenraaliharjoitukset ja perjantaina olikin sitten useammat tanssit, ensin yhdellä koululla, sitten omalla koululla ja loppu-huipennukseksi vielä tanssit Ouluhallissa. Ouluhallin vanhojen tanssit ovat jo pitkä perinne ja tämä on Suomen suurin vanhojentanssi-tapahtuma. Samalla kertaa paikalla tanssi tänä vuonna 916 oppilasta. 

Poloneesi.
Torstai-illan kenraaliharjoitukset olivat pienimuotoinen tapahtuma, paikalla oli vain oppilaiden vanhempia ja joitain opettajia. Päätösvalssiin poikani haki minut tanssilattialle oikein hovikumarruksen kera ja oli kyllä ihanaa valssin pyörteissä komean ja osaavan kavaljeerin kanssa.

Poikani pari-jonossa kuudes.
Perjantaina vanhempanikin tulivat katsomaan pää-esitystä Ouluhallille. Olipas aika huikean hieno tapahtuma. Kymmenien tuntien harjoittelu kyllä näkyi, poikani osasi tanssiaskeleet todella hyvin, vaikka tansseja oli opeteltavana kahdeksan kappaletta, eikä kaikki olleet ihan helpoimmasta päästä.

Poikani koulun ryhmä viimeisessä tanssissa Thriller.

Thrillerin loppuhuipennus.
Löysinpä jopa jonkun katsojan Ouluhallissa kuvaaman videon viimeisestä tanssista Thrilleristä.

Kommentit

 1. Mahtava tuo video! Thriller on huippu ja nyt tuntuu jotenkin erityisen läheiseltä, kun juuri viime viikonloppuna pääsin itsekin tanssimaan musavideon askelia. Tiesitkö muuten, että jonkun tanssikoreografian noille Wanhoille oli tehnyt Aaltosen tanssikoulu, siis sama, missä käytiin buggaamassa? Mahtavan näköistä, kun tansijoita on Ouluhallissa niiiiin paljon!

  Jussi näyttää tosi komealta, terkut hänellekin! Miten musta on tullut niin vanha täti, että tulee ihan tippa linssiin, kun nuo nuoret ovat niin komeina ja kauniina.. Vanhojentanssipäivä oli suuri päivä, muistan hyvin. Voin kuvitella kuinka suurta on ollut valmistautuminen!

  Mukava, kun vanhemmat pääsee seuraamaan kenraaleja, näkee paremmin kuin ihmispaljoudessa. Oli varmasti ikimuistoista pyörähdellä parketilla oman pojan kanssa... Ja kyllä frakki tekee miehen!

  Ihana ja onnellisen oloinen postaus ♥

  VastaaPoista
 2. Olisi ollut kyllä kiva olla katsomossa. Kiva oli nähdä tuo video ja noista kuvista voi kyllä aistia tunnelman.

  VastaaPoista
 3. Pingviini: Joo, Aaltosen tanssikoulu oli tehnyt yhden kappaleen koreografian ja Petri Kauppinen myös yhden :) Oli kyllä upeat tanssit ja ihana oli kyllä pyörähdellä kenraaleissa oman poikansa kanssa, kun vielä askeleetkin sujuivat moitteettomasti ja poikakin selvästi tykkäsi juhlahumusta :)

  Virpi: Harmi kun ette pääseet, mutta älä sure, esittelen sinulle kyllä satoja kuvia tansseista, kunhan nähdään ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit