Myyjäiset

Äidin neulomia joulupalloja ja joulukelloja.

Viime lauantaina järjestin äitini ja yhden ystäväni kanssa myyjäistapahtuman. Äitini myi neuleita, ystäväni askartelemiaan saippuoita ja talouspaperitelineitä ja itse pidin kahviota ja myin leivonnaisia. Paikalla oli myös pari tuote-esittelijää. Paikkana oli Oulun Hietasaaressa pieni huvila, jonne löysikin päivän aikana aika mukava määrä porukkaa ja kauppa kävi.

Piparit odottamassa pakkaamista.

Juuri uunista tulleet joulutortut.

Edellinen yö oli mennyt kutakuinkin leipoessa. Pari päivää aikaisemmin olin leiponut 20 kpl saaristolaisleipiä sekä valmistin torttu- ja piparitaikinat. Myyjäisiä edeltävänä päivänä ja iltana leivoin sitten luumu- ja suklaakakkuja, pipareita sekä pari suolaista piirakkaa. Aamulla heräsin sitten aikaisin leipomaan vielä joulutortut, että olivat tuoreita.

Äiti kävi hakemassa näyttely-telineen läheisestä metsiköstä :)

Mukava päivä, meni kyllä nopeasti. Melkein kaikki leivonnaiset sain kaupattua, olin päivään oikein tyytyväinen. Äitikin oli oikein tyytyväinen, kun sai neuleitaan myydyksi. Tällaisen tapahtuman voisi järjestää kyllä toisenkin kerran.


Kommentit

 1. Ne lapaset on ihanat! Ja kakku meni nopeasti... :)

  VastaaPoista
 2. Virpi: Eikös vaan olekin :)

  Satu: Kiva että tykkäsit lapasista ja kakku maistui :) Äidin neuleet on kyllä ihania ja niin on kyllä sinunkin tekemät sukat! :)

  VastaaPoista
 3. Leipä oli niiiin hyvää! Mukava oli käydä teitä moikkaamassa :)

  Lennu

  VastaaPoista
 4. Kiva että leipä maistui ja mukava kun kävit! Ja mukava kun moni muukin tuttava kävi moikkaamassa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit