Viikon 45 liikkumiset

Joogasalissa.

Viime viikko oli oikein mukava liikuntaviikko. Juoksulenkit on hieman pidentyneet ja tarkoitus olisi edelleen lisätä pidempiä lenkkejä (maaliskuun alun puolimaraton tulee aika äkkiä!). Harmillisesti en päässyt tiistain kahvakuulaan, mutta astangaan kaksi kertaa. Jokivesi alkaa olla alle 2 asteista, joten eipä paljon kylmempään veteen tarvitsekaan enää mennä :) Uinnin jälkeen olo on kyllä aivan ihana!

Tässä vielä yhteenveto viime viikosta:

Maanantai:
 • Astanga 1 tunti (illalla), edellisellä kerralla vaivanneet ranteet eivät vaivanneet enää yhtään tekniikan korjauksen myötä. Selkä tuntui trikonasanoissa hieman aralta, mutta ei onneksi jäänyt vaivaamaan sen kummemmin. Astangan jälkeen pulahdettiin sysimustaan jokeen.
Tiistai:
 • Juoksu n. 5 km /  40 min. (päivällä) kauniin kuulaassa syys-säässä. Juoksun jälkeen kävimme testaamassa meidän läheisen merenrannan. Veden alle päästiin juuri ja juuri, lähes mahapohjaa "uitiin". Tuumattiin, että tämä oli pohjanoteeraus, kesällä ranta on varmasti paljon kivempi, kun tarkenee kahlata syvemmälle. Näin syksyllä kahlaaminen ei oikein enää onnistu, nilkoista lähtee tunto ensimmäisten metrien aikana, joten mitä pikemmin pääsee pulahtamaan veden alle, sen parempi.
Torstai:
 •  Astanga 1 tunti (päivällä) ja astangan jälkeen pyöräily joenrantaan ja eikun jokeen! Aurinko sattui paistamaan juuri uinnin aikana, olipas kaunista! Lisäksi pyöräilyä tuli lähes 25 km, koska uuden asuinpaikan myötä matka kaupunkiin piteni aika paljon. Mutta ihana oli pyöräillä, aurinko alkoi paistaa kotimatkalla :)
Lauantai:
 • Juoksu n. 3 km / 20 min. (illalla). Lyhyt iltalenkki, mutta oli kivaa ja teki kyllä hyvää.
Sunnuntai:
 • Juoksu 5,5 km / n. 43 min. (iltapäivällä) Tuira-Pikisaari-Ainolanpuisto-reitillä. Alkoi olla jo pimeää kun Pikisaarta kierrettiin, mutta oli niin ihana tunnelma! Oikein hyvä lenkki ja päälle tietenkin pulahdus jokeen. Vesi oli 1,5 asteista.
Maanantai-illan uintiseura (ystäväni Lennun lisäksi) (voit klikata kuvaa suuremmaksi).

Reipasta loppuviikkoa kaikille!Kommentit

 1. Ihana kuva taas! Nyt siellä kuulostaa olevan ihan täydellinen pitkän lenkin juoksupäivä, saadaankohan me tänään sade? :)

  Lennu

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lennu! Eikös olekin jotenkin hassua, että vaikka melkein kaikki ovat valitelleet sateisesta kesästä ja syksystä, niin eipä olla montaa kertaa lenkeillämme kastuttu (paitsi juoksun jälkeen joessa/meressä) :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit